http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evkur Telefon Hk.

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,653
1,920
113
Hahahahaha yav sakamisin sen bilader bu kadar bu konuyu açacak kadar acizmisin ben seni anladım işin çok zor
La ne bela bir herif çıktın sen. Okuma geç ucube herif. Çok mu zor. Adam bir şey sormuş insan gibi yazmayı beceremiyorsan yazma. Görmezden gel. 46 raporun var heralde Allah ailene sabir versin. Ölüsü olan bir gün, senin gibi yakını olan her gün ağlar valla darlandim mesajlaruni okuma gafletine düşünce.

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,873
857
113
Bilerek yapıyorum ki birdaha böyle şeyler paylasmasinlar
Seni ne ilgilendirir dostum ? Konuyu beğenmediysen girme, mesaj yazma. Ard arda mesaj yazıp milleti niye tahrik ediyorsun. Küfür yemek istiyorsan sende ayrı bşr konu aç , sövün bana de direk. Gerekeni yaparlar.

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Benım de hepsıburada da 20 bın lımıtım var nasıl nakıte cevırebılırım??

Haktas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
730
211
43
Seni ne ilgilendirir dostum ? Konuyu beğenmediysen girme, mesaj yazma. Ard arda mesaj yazıp milleti niye tahrik ediyorsun. Küfür yemek istiyorsan sende ayrı bşr konu aç , sövün bana de direk. Gerekeni yaparlar.
Ben rahatsız oluyorum ve herkeste rahatsız böyle konulardan

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,173
1,356
113
2 hafta once telefon aldım. Evkurdan 23k ya alıp satmış. Ben 14kya aldım.

Senin gibiler sayesinde telefon yüzü görüyoruz.

Haktas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
730
211
43
Sana zaten ben ve kac kisi sövmüştür rahat ol allah akıl versin sana işin zor

Haktas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
730
211
43
La ne bela bir herif çıktın sen. Okuma geç ucube herif. Çok mu zor. Adam bir şey sormuş insan gibi yazmayı beceremiyorsan yazma. Görmezden gel. 46 raporun var heralde Allah ailene sabir versin. Ölüsü olan bir gün, senin gibi yakını olan her gün ağlar valla darlandim mesajlaruni okuma gafletine düşünce.
Bir daha konu açmayın herkes bıktı sizlerden kenidnize bir chat sitesi bulun konuşun sizleri dinlemek görmek okumak zorunda degiliz

Haktas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
730
211
43
Hepsi birbirini bulmuş boş tenekler kumarda batmışlar oda karı gibi sohbet edip teselli oluyorlar akıl yoksunları gidin chat sitesinde konusun burda sizlere yer yok burası para babalarının kumarcilarin yeri nas nas

Ugurr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,006
44,657
113
Beyler evkurdan telefon başvurusu yaptım dün adresime gelip teyit ettiler imza için mağazaya uğrayın dediler imzayı attıktan hemen mağazadan telefonu verirler mi kargoyla mi gönderiyolar bilginiz var mi
Yeni icra dosyan hayırlı olsun kardeşim

Seyfikoca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
220
68
28
Sıkıntı kimde belli allah yardımcınız olsun tabi kumarda batıp böyle şeylere düşmekte zor tek teselliniz boyle şeyler olmuş akıl fukaraları
Beş kuruş borcum yok hayatımda evkura ya da yanına bu tarz bir iş için uğramadım. Senin gibi ezik biriyle normalde muhatap olmam fakat arkadaşa kurduğun cümleler o kadar can sıkıcı ki sessiz kalamadım. Akşama kadar çaresiz bir şekilde burdan bonus kovaladığın için onun dışında açılan her konunun sana saçma geldiğini düşünüyorum açıkçası.

Haktas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
730
211
43
Betparktan 1000 çektik oh bugünde yolumuzu bulduk ödeme geldi...

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,759
1,690
113
Bir paket permatik bir kutu vazalin ile daha az zararlı çıkarsın umarım bu hataya dusmezsin