Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evime Haciz Geldi

112233

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
719
211
43
Arkadaslar iyi forumlar 150k borctan evime 2 tane memur geldi baya tehditkar ve asagilayici konustular persembe sabahi tekrar gelicez ve evini haczedecez dediler ve gittiler. Daha kac kere gelirler acaba rezzil ettiler beni zaten psikoloji kalmadi.
Bi sıkım yiyemezler

BLUE77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,209
716
113
Arkadaslar iyi forumlar 150k borctan evime 2 tane memur geldi baya tehditkar ve asagilayici konustular persembe sabahi tekrar gelicez ve evini haczedecez dediler ve gittiler. Daha kac kere gelirler acaba rezzil ettiler beni zaten psikoloji kalmadi.
Gelirler ve her geldiklerinde borcuna masraf olarak ekleme yaparlar geçmiş olsun zor druum

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,373
1,921
113
Gelirler her geldiklerinde taksi ücreti dahil geçirirler

kataki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
340
191
43
Birileri sana kaldırmış dikkat et memur bu şekilde davranmaz.

LeylekBaba35

Kaf-sin-kaf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,923
866
113
Geldiklerinde aydan aya öderim de kesinlikle taahhüt etme olurda edersen imzalarsan sektirmeden ödersen sıkıntı yok farzetdelim kaçırdın ödeyemedim direk mahkeme oluyor taahhüt ettin odeyemedin diye ceza alırsın yani ceza evi avukatı arayıp anlaş bir şekilde