Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evime Haciz Geldi

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,456
481
83
Eskiden mal beyanı zorunluluğu vardı sadece bu bilgi doğru

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,885
2,396
113
15000000 milyon. Borc var gelmiyolarki iki stres atsam

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,456
481
83
Ben kimseyle tartışmam herkes bildiği doğru bir şey varsa paylaşabilir ben bilmediğim konu hakkında susar otururum

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
Eskiden mal beyanı zorunluluğu vardı sadece bu bilgi doğru
Hiçbir gelirin malin yoksa mal bildirimi yapmak faydalı.eger alacaklı şikayet ederse tebligata rağmen mal bildirimin olmadığını hakim işte o zaman sorun çıkarabiliyor.ne olur ne olmaz sadece hiçbir gelirim,mal varligim yok yazıp icra mudurlugune imzalayıp verin .her ihtimale karşı.

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,549
471
83
İcrada mal beyanında bulunmamanın doğrudan bir adi hapis cezası getirmediğini, ancak tazyik hapsi riski taşıdığını söyleyebiliriz. Tazyik hapsi, borçlunun mal beyanında bulunması için zorlamak için uygulanan, en fazla 3 ay süren bir yaptırımıdır. Borçlu, mal beyanında bulunduğu zaman bu yaptırımdan kurtulur.23 Nis 2025

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,549
471
83
20dakkalik olay yani riske girmeye gerwk yok ver dilekceyi kurtul

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,549
471
83
2025 yasa da bu zoeunluluk var mal beyani vermwk zorundayiz

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,456
481
83
İcrada mal beyanında bulunmamanın doğrudan bir adi hapis cezası getirmediğini, ancak tazyik hapsi riski taşıdığını söyleyebiliriz. Tazyik hapsi, borçlunun mal beyanında bulunması için zorlamak için uygulanan, en fazla 3 ay süren bir yaptırımıdır. Borçlu, mal beyanında bulunduğu zaman bu yaptırımdan kurtulur.23 Nis 2025
Böyle bir yasa çıktıysa 40 milyon icra dosyası ayvayı yedi

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,549
471
83
Borcu odeyemeyebilirsin sorun yok ama thur vermissen yani yapilandirma odemek zorundasin ama odeme gucun yok sartlarin kotu mal beyani ver en azindan hapis cezasi almazsin okadar

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,549
471
83
Türkiye de 40 milyon icra dosyası var hepsine tazyik hapis verirse bende dahil hepimiz artı forumun %98 i hapı yutar hükümetin işine gelirmi böyle bir kaos
Dost 1 kere veriyor hakim 9da mal beyani vermezsen okadar verdigin an cikiyon simdi ver rahatla ya mal beyani hazir satiliyir dilekce kac icra borcun varsa dosya nisunu yazip ayri ayri dilekce verip kurtuluyorsun bukadar basit

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,456
481
83
Dost 1 kere veriyor hakim 9da mal beyani vermezsen okadar verdigin an cikiyon simdi ver rahatla ya mal beyani hazir satiliyir dilekce kac icra borcun varsa dosya nisunu yazip ayri ayri dilekce verip kurtuluyorsun bukadar basit
Ya ben kimseye mal beyanı vermeyin demedim demiyorum zorunluluk kalktı diyorum ben 10 senedir hiçbirine vermedim veren verir

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,456
481
83
Son yazı 10 senedir 15 icra dosyasından gelen hiç bir tebligata mal beyanında bulunmadım bundan sonrada bulunmayacam eğer en ufak bir imkanları olsa beni öttürürlerdi 10 yıldır nokta

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,344
883
113
Eskiden insanlar icralık olmaya utanırlardi mahallede gören eden olur ďiye simdi öyle bir zaman olduki herkes icralik

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,549
471
83
Son yazı 10 senedir 15 icra dosyasından gelen hiç bir tebligata mal beyanında bulunmadım bundan sonrada bulunmayacam eğer en ufak bir imkanları olsa beni öttürürlerdi 10 yıldır nokta
Dost ikametgahin sabitmi teblig yapildimi teblig yapildigi takdirde vermezsen hakim taktiri dogrultusunfa veriyorlar hapis senin olmadi diyede herkesin olmuycagi anlamina gelmiyor hakimin takdiri ve tablig alindiysa mal beyani vermek yasal yukumluluktur Nokta.

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,456
481
83
Dost ikametgahin sabitmi teblig yapildimi teblig yapildigi takdirde vermezsen hakim taktiri dogrultusunfa veriyorlar hapis senin olmadi diyede herkesin olmuycagi anlamina gelmiyor hakimin takdiri ve tablig alindiysa mal beyani vermek yasal yukumluluktur Nokta.
Sürekli tebligat geliyor hepsinde alıyorum demekki benim 15 değişik avukat ve varlık yönetim bunları bilmiyor bana hiç bir şey yapmıyorlar nediyeyim daha yazmak istemiyorum isteyen avukat ve icra memurlarından bilgi alıp gereğini yapsın