Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evime Haciz Geldi

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
Şirket borcum yok vergi borcum yok sadece kredi ve kredi kartı borcum var evime bir kere icra geldi evde onların işine yarayan bir şey olmadığı için yazıp gittiler nokta varmı daha konuşan
Yapılandırma bı nevi taahhüt etmek oluyor işte eve gelmeleri normal.eger evini haczedemezlerse tazyik hapsi verirler sonraki aşama o.

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,550
471
83
750K BORCUM VAR 4 BANKAYA 1200.000 GECTI FAIZIYLE 1 YILI GECTI 1 KEZ AVUKAT YESPIT ICIN GELDI IHTARNAME YOLLANDI YOK HUCUM DEDIM EMEKLIYIM DEDIM GITTILER OZAMAN MAL BEYANI VERMEMISTIM GBT DE POLIS TUTTU HAKIM BU YUZDEN CEZA VERMIS AVUT BEYANIMI VERDI OLAY BITTI YANI IMZA ATMA TAHUT VERME AMA ADLIYEYE HIT MAL BEYANI VER HAZIR DILEKCE SATILIYOR ODEME GUCUM YOK AILEMLE YADIYORUM YADA YALNIZ YADIYORUM DE VER YASAL ZORUNLULUK MAL BEYANI GERISI HIKAYE

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,459
483
83
Yapılandırma bı nevi taahhüt etmek oluyor işte eve gelmeleri normal.eger evini haczedemezlerse tazyik hapsi verirler sonraki aşama o.
Yok kardeşim taahhüt maahhüt yok 20 senedir uğraşıyorum 15 icrayla avukat olduk sonunda

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,239
53,074
113
Birincisi gelenler memur değil 2 tane soytarı İkincisi eve gelebilirler ama artık çok zor çünki evde iki tane olan birşeyden mesela televizyon birini alabilirler Üçüncüsü gelen hiç birşeye imza atma taahhüttür adı ödeyemezsen hapis cezası var Dördüncüsü ne borcundan icralık oldun Beşincisi avukatlıkmı varlık yönetimmi Altıncısı çok düşük bir rakam teklif et tabii durumun varsa varlık yönetim şirketi 150 binlik borcunu 2 yada 3 bine almıştır fazla para asla ödeme
Abart 150k lik borcu 2 3k mi ben 22k borcu diretmeme ragmen 20k ile kapatamadim varlik şirketiydi.. sonra maaşa haciz gelince 22k küsürle galiba kapattim zar zor oyle bisey olsa adamlar 20k yi niye kabul etmesin

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,459
483
83
Mal beyanı zorunluluğu kalktı vermek zorunda değilsiniz yanlış bilgi verip durmayın

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
750K BORCUM VAR 4 BANKAYA 1200.000 GECTI FAIZIYLE 1 YILI GECTI 1 KEZ AVUKAT YESPIT ICIN GELDI IHTARNAME YOLLANDI YOK HUCUM DEDIM EMEKLIYIM DEDIM GITTILER OZAMAN MAL BEYANI VERMEMISTIM GBT DE POLIS TUTTU HAKIM BU YUZDEN CEZA VERMIS AVUT BEYANIMI VERDI OLAY BITTI YANI IMZA ATMA TAHUT VERME AMA ADLIYEYE HIT MAL BEYANI VER HAZIR DILEKCE SATILIYOR ODEME GUCUM YOK AILEMLE YADIYORUM YADA YALNIZ YADIYORUM DE VER YASAL ZORUNLULUK MAL BEYANI GERISI HIKAYE
Anayasamızın değisen kararı şu zaten kimse maddi gücünden dolayı,bireysel borçlarından dolayı hapse atamaz,özgürlüğünden mahrum bırakılamaz,evine ,ailesine zarar verecek şekilde evine haciz gonderilemez.( Tek istisna taahhüt,yapılandırma,ticari kredi ve kredi kartı) Bunlar olmazsa bişey olmuyor.mal beyanı verip bir gelirim malım yoktur diye dilekçe veriyosun.kafan rahat oluyor.

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
Yok kardeşim taahhüt maahhüt yok 20 senedir uğraşıyorum 15 icrayla avukat olduk sonunda
Kardeş yapılandırırken 10 tane sey imzaliyosun. İçinde taahhütte var onların.ben yıllarımı verdim bu mesleğe bı sus gari ne imzaldigini sen bilmiyorsun belli ama ben nelere imza attirdigimi biliyorum.

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,459
483
83
Abart 150k lik borcu 2 3k mi ben 22k borcu diretmeme ragmen 20k ile kapatamadim varlik şirketiydi.. sonra maaşa haciz gelince 22k küsürle galiba kapattim zar zor oyle bisey olsa adamlar 20k yi niye kabul etmesin
Üzerine mal mülk yoksa sigortalı çalışmıyorsa bana o kadar komik rakamlar teklif ediyorlar ki bilerek yaşayarak konuşuyorum işkembeden sallamıyorum

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,239
53,074
113
Üzerine mal mülk yoksa sigortalı çalışmıyorsa bana o kadar komik rakamlar teklif ediyorlar ki bilerek yaşayarak konuşuyorum işkembeden sallamıyorum
Hee ondan olabilir o zman sigortali calistigimi goruyodular en bastan ona guvendiler demekki

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
Mal beyanı zorunluluğu kalktı vermek zorunda değilsiniz yanlış bilgi verip durmayın
Verdiğin tüm bilgiler yanlış.mal bildirimini bı hazır dilekçe ile veriyorsun eğer tebligattan sonra mal bildirimi yapmazsan o zaman sıkıntı.

romle11

Yeni üye
Yeni Üye
4
0
1
Evin herşeyden 2 tane yoksa hiç birşey alamazlar merak etme onlarda biliyor alamayacaklarını

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,459
483
83
Kardeş yapılandırırken 10 tane sey imzaliyosun. İçinde taahhütte var onların.ben yıllarımı verdim bu mesleğe bı sus gari ne imzaldigini sen bilmiyorsun belli ama ben nelere imza attirdigimi biliyorum.
Ne yapılandırması boş boş konuşma 20 senedir hiç bir borcumu yapılandırması eve icraya gelebilirler isterlerse

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
Ne yapılandırması boş boş konuşma 20 senedir hiç bir borcumu yapılandırması eve icraya gelebilirler isterlerse
Neyse kardeş tamam sen öyle bil.bizim icralar o zaman süs diye duruyor.bize niye gelen giden yok 10 senedir.biseye imza atmıyorum cunku

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
10 senedir hiç mal beyanı vermedim 15 icra dosyasına sana göre içerden çıkamam
Kardeş senle hatlar karıştı ya yanlış etiketten kaynaklandı😃ben sana bişey demiyorum adam yapilandirdim dedi ona dedim seni yanlış etiketledik heralde.bi şey imzalamadiysan bisry olmaz diyoz zaten

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,550
471
83
Eve avukat gelir ama hicbirsey alamaz ailenle yasiyorsan onlarin malina da dokunamz evindeki esyani haczedemez taahhut varsa hapis yatarsin baska da birsey ilmaz ama mal beyani sart beyler onu verin