Benimde var yapikredi 30 k olmuş 60 k ödemiyorum faize bak 5 sene bitcek geldiler eve baktilar alın dedim ne varsa hepsinden birer tane ev eşyasi cikti gittler iki güne bir ararlar pesın 30 k verin diolar tek sıkıntı sigortali işe giremen keserler kredi kart falan alamiyon bişi olmaz yani dostum korkma😀Arkadaslar iyi forumlar 150k borctan evime 2 tane memur geldi baya tehditkar ve asagilayici konustular persembe sabahi tekrar gelicez ve evini haczedecez dediler ve gittiler. Daha kac kere gelirler acaba rezzil ettiler beni zaten psikoloji kalmadi.
gizli çekme reis görsün kamerayı çekecekken. Gizli çekim yapmak ciddi bir suç. Zaten kamerayı görürse kedi gibi olur muhtemelen işini yapar giderKafama sicim o anki heyecan stresle aklima gelmedi ama persembe gunuzil caldigi an direk telefonu videoya alacam elimde gizli gizli cekecem insallah yine oyle konusur
Cahil cahil konuşmasın kimse ticari kredi ,çek vs borcu olmadıktan sonra evden haciz kalkalı 10 yılı geçti.eve gelemez kimse.gelenler memur falan değil mafyadır.git şikayetçi ol polise tehdit ediliyorum de.arkadaslar sacmalamış arkadaş benim 10 tane icram var 10 yildir dosyalar acık.taahhutte bulunmazsaniz bişey olmaz taahhüt eder imza atarsanizda 3 ay hapse alıyorlar eve gelme yine yok.imza atma biseye bı tikım olmazArkadaslar iyi forumlar 150k borctan evime 2 tane memur geldi baya tehditkar ve asagilayici konustular persembe sabahi tekrar gelicez ve evini haczedecez dediler ve gittiler. Daha kac kere gelirler acaba rezzil ettiler beni zaten psikoloji kalmadi.
Kredi kartı borcu için haciz geliyormuymuş la ilk defa duydumKredi kartiydi hocam daha dogrusu okadar drgildi borc yapilandrdik odeyemedik onun faizi bu faizi avukat derken 152k oldu toplam borc
Eve gelemez kimse bireyse kredi ,kredi kartı vs borcundan.şirket falan batirmasi lazım eve gelebilmeleri icinBirincisi gelenler memur değil 2 tane soytarı İkincisi eve gelebilirler ama artık çok zor çünki evde iki tane olan birşeyden mesela televizyon birini alabilirler Üçüncüsü gelen hiç birşeye imza atma taahhüttür adı ödeyemezsen hapis cezası var Dördüncüsü ne borcundan icralık oldun Beşincisi avukatlıkmı varlık yönetimmi Altıncısı çok düşük bir rakam teklif et tabii durumun varsa varlık yönetim şirketi 150 binlik borcunu 2 yada 3 bine almıştır fazla para asla ödeme
Allah yardımcın olsun dostArkadaslar iyi forumlar 150k borctan evime 2 tane memur geldi baya tehditkar ve asagilayici konustular persembe sabahi tekrar gelicez ve evini haczedecez dediler ve gittiler. Daha kac kere gelirler acaba rezzil ettiler beni zaten psikoloji kalmadi.
Ee nasil geldiler pekiEve gelemez kimse bireyse kredi ,kredi kartı vs borcundan.şirket falan batirmasi lazım eve gelebilmeleri icin
Anlaşırsan çok daha düşük miktara kapatırsin borcu ama nakit isterler tabiKredi kartiydi hocam daha dogrusu okadar drgildi borc yapilandrdik odeyemedik onun faizi bu faizi avukat derken 152k oldu toplam borc
Lütfen bilgi sahibi olmadan yorum yapmayınEve gelemez kimse bireyse kredi ,kredi kartı vs borcundan.şirket falan batirmasi lazım eve gelebilmeleri icin
Avukat anaparanin altina indirmez benceAnlaşırsan çok daha düşük miktara kapatırsin borcu ama nakit isterler tabi
Saf saf konuşmayalım lütfen eve haciz gelme olayı biteli 10 yılı gectiLütfen bilgi sahibi olmadan yorum yapmayın
Kardeş şirket batirdiysan borç ticari kredi vs ise eve gelebilir onun dışında kimse gelemez evineNe mafyasi hocam sacmalamayin mafya adaletbakanliginin resmi araciylami gelir gercek memurdu onlar. Kim boyle biseye cesaret edebilir
Gecmis konuma bakin eve gelirlermixdiye konu acmistim herkes gelmez kalkti falan dedi . Ama geldiler demekki kalkmamis hocamSaf saf konuşmayalım lütfen eve haciz gelme olayı biteli 10 yılı gecti
Asıl borç ne kadar?Avukat anaparanin altina indirmez bence
Gelenler adalet bakanligi logolu sahte arabayla gelen mafyalar seni korkutmak için yapmışlar o zaman .yok öyle dünya.10 senedir 10 tane dosya var öyle bekliyor daha gelen giden gormedimGecmis konuma bakin eve gelirlermixdiye konu acmistim herkes gelmez kalkti falan dedi . Ama geldiler demekki kalkmamis hocam
kanka aile evi ise faturasi senin üstüne olmayan biseyi alamazlar zaten. sen telaştan napacagini bilememişsin sanirim aşağılamalarina izin verme bir daha olursa hayirdir siz kimsiniz de geç. maksatlari gözünü korkutup senden odeme taahhütü almak bu arada bi daha gelecez falan demeleri bundan sen tassaga alacaktin buyrun gelin her zaman bekleriz diye. ben de aile evinde oldugum dönem ayni bu tip 1 kadın 1 erkek memur gelmişti. ben uyuyorum kardesim vardıallahtan sadece. icra memurlari geldi deyince benim gözü acip bir koşusum var aklıma geldikçe gülerim neyse memurlari iceri davet ettim. dedim benim borcum evet ama burası aile evi anne babam öğrensin istemiyorum. onlar zaten ben bunu deyince. çözüldü direkt amaclarini söylediler biz canavar değiliz biz de insaniz deyip avukatın kartini verdiler ödeme planini olusturup taksit taksitödersiniz dediler gittiler. kurtulmak icin taahhütverip taksit taksit ödedim artik mecburen. tabi o taahhütü verince1 ay bile aksatmaman lazım. o sekilde de ödeyemeyeceksen evdekileri al karşına böyle böyle diye anlat bi daha gelirlerse diye enazindan hem sen sakin kafayla asagilamalarina izin vermezsin hem evdekiler biranda sok olmaz.aile evi zordur kanka bisey saklama böyle bi anda öğrenirlerse daha cok üzülürler. sen hemborcunu odeyemedigine hem onlari üzdüğünü kafaya takarsin.Arkadaşlar yorumlariniz icin tesekkurler .
Memurlardi adalet bakanligi seridi vardi arabada beyaz fiorino tarzi bi aracti. Iceri girmediler bidahaki geldigimizde girip haczedecez dediler gittiler. Ve abartisiz baya asagiladilar. Bide aile evindeyim annem icerde duydu konusulanlari bide kadincagizi uzduk. Bidaha gelmesinler tek istegim bu. Eyvallah borc var odemem gerek tabi ki imkan olsa oderim ve evet memurlar isini yapiyor bisey dedigim yok ama bukadar asagilayip tehdit edercesine konusmalarina hic gerek yok insanlik hali zordaym napim yani
Zorlaştırdılar bitmedi arkadaşımın evine geldiler kredi kartı borcuSaf saf konuşmayalım lütfen eve haciz gelme olayı biteli 10 yılı gecti