Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evden Gidiş Hk.

fname55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,363
1,103
113
Kardeş gir bir fırına fırınlarda yüzde 90 kalacak yer oluyor biraz sık dişini kalıcak yerli iş lazım sana ya inşaat yada fırın kendini toplayıp eve çıkar ordan normal sigortalı bir işe girersin ama bı 6 7 ayını alır dişini sıkıp yoluna bakacan

Raskoln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,364
723
113
3 tane cumhuriyetin var çok iyi kumar bakiyesi hemen benim dediklerimi dinle makineciğim Jojo holi gibi siteye atıyorsun soruna giriyorsun pokere çok akıllı bir şekilde oynuyorsun zaten 300-400 k olursun öyle sonra onla kurarsın bir hayat yavaştan kendine hiç durma o evde hemen terket orayı makineciğim

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Geçende steama 5 dolar attım diye konu açmıştı anlamıyorum ilgi falan mı istiyor forumda

selected1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
195
495
63
İnsanın depresif düşüncelerinin hangi yollara düşürdüğünü, saptırdığını gayet biliyorum kardeşim. O yollardan ben de geçtim. Öncelikle kumar diye bir gerçeklik yok ve hayatını bunla sürdürebilmek delüzyonel bir durum. Hayal ürünü yani. Sürreal, daha nasıl açıklayayım. Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama düzgün bir mesleğin yoksa eve çıkman da zor. Benzer dönemleri yaşadığım bir vakit; şehrimdeki üniversiteli çocuklarla eve çıkmıştım. 4 kişiydik, sonra o durum aile evinden de zor gelmeye başladı. Daha iyi bir mesleğe evrilene kadar aile evinde sabrettim. Biraz umursamaz ol, demesi kolay farkındayım. Kimseyi değiştirmeye çalışma, kendinin daha iyi versiyonuna ulaşmaya çalış. Yeri ve zamanı gelince kendi hayatı kurarsın ama kumarla değil. O bir seçenek bile değil bunu asla unutma.

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,735
1,228
113
Selam ailemle hiçbir şekilde anlaşamıyorum beni devamlı ayırıyorlar maalesef her konuda. Sabah kahvaltıyı bırak gün boyu yemeğe bile çağırmazlar ben yine de hepsine saygılı davranmaya çalışıyordum ama bugün son oldu maalesef. Abimi hep kayırırlar abim onların evladı da ben değilim sanki. 1+1 eve kiraya gitmeyi düşünüyorum çalışmıyorum ne kazanırsam kumardan. Sizce bu şekilde hayatımı idam ettirebilir miyim para sıkıntısı çeker miyim akıllı olmam gerekiyor hayatta kalabilmek için. Aklımdan geçici olarak kafelerde geceyi geçirmek geldi ama uykusuzluğa katlanamıyorum aklına başka fikir gelen var mi? Veya bu şekilde kendince tek yaşayan var mı ne gibi zorluklar çekiyorsunuz
Yani ne kadar iyi kumarbaz olduğuna bağlı aylık kumardan kenara ne kadar para biriktirebiliyorsun kumardan geçim çok zordur ben 8 senelik tecrübe sonrası bunu başarabildim bende çalışmıyorum özendirmek gibi olmasın çünkü bu noktaya gelene kadar çok sıkıntı çektim sigarasız kaldım kolay değil yeniysen imkansız son 1 senedir kumarla geçiniyorum evimi arabamı aldım aylık düzenli yatırım yapıyorum akıllandim nerde kalkmam gerektiğini yeri geldiğinde zararla kalkmayı öğrendim o psikoloji yı yönetmek çok zor ama işin özüne gelirsek bu stresi çekmektense çalışarak geçinmek daha kolay kafan rahat olur

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,056
1,640
113
Herkes farklı farklı laflar söylemiş,

Ailesini kaybeden bir sürü insan var, keşke geri gelseler diyenler, yetimhane de büyüyenler , doğuştan engelli olanlar, bir sürü hayat hikâyeleri var. Kimsede suç bulmaya gerek yok, gece saat 4 burada millet sana laf yetiştirmeye çalışıyor. Kumarcı adamı kumarcı anlar. Gerekirse Git pazarda limon sat evin 2 faturasını öde, market alışverişi yap eve destek ol seni baştacı yaparlar. Ama sen sigara içeyim kumar basayım sabah 5e kadar otur, öğlen 3 de kalk yaparsan baban da sevmez. Empati yapmak lazım. Yazıları okursun okumasın senin kararın, öyle dediğin gibi tek çıkarım yaşarım kafası saçma kafa, bunları düşüneceğine mesela tövbe et oynama, git çalış evlilik düşün, mutluluk düşün, ise gir çalış kumar bırak her ay 2 altın al 2 sene sonra arabanı al ev almaya çalış evlenmeye çalış, yaş kaç askerlik vs bilmiyorum. Allah doğru yola çevirsin, ramazanda geliyor, sokaklarda yatan bir sürü insan var , sıcak bir soba yorgana muhtaç, kar kış fırtına o yüzden hayatını bence düzgün yola sokmalısın , sana akıl verir herkez ama herkesin derdi var. 9tane icra var. Eksi hesaplar kartlar blokeli, ama kupon oynayınca gene çekiliş yapalım 300 500 verelim diyoruz, çünkü burda sabah 5 e kadar duran adam zaten bitik

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,950
1,330
113
Selam ailemle hiçbir şekilde anlaşamıyorum beni devamlı ayırıyorlar maalesef her konuda. Sabah kahvaltıyı bırak gün boyu yemeğe bile çağırmazlar ben yine de hepsine saygılı davranmaya çalışıyordum ama bugün son oldu maalesef. Abimi hep kayırırlar abim onların evladı da ben değilim sanki. 1+1 eve kiraya gitmeyi düşünüyorum çalışmıyorum ne kazanırsam kumardan. Sizce bu şekilde hayatımı idam ettirebilir miyim para sıkıntısı çeker miyim akıllı olmam gerekiyor hayatta kalabilmek için. Aklımdan geçici olarak kafelerde geceyi geçirmek geldi ama uykusuzluğa katlanamıyorum aklına başka fikir gelen var mi? Veya bu şekilde kendince tek yaşayan var mı ne gibi zorluklar çekiyorsunuz
güzel dostum ben 2012de 2. üniversiteme başladığım zaman evden aldığım para 1000se kumardan 3000-4000 kazanıp haddiden fazla bir hayata sahip oldum. Sonra okul bitince 2016dan 2020ye kadar kumardan kazandığım parayla kendi hayatımı yaşadım. Hani önceden olsa bazı basit sistemlerle oluyordu. Ama enflasyon krizi - Rus savaşı ve corona krizleri birleşince ülkemiz çok fazla etkilendi biliyorsun. Eskiden 1 günde milletvekili maaşı kazanabiliyorduk 0 risk alarak bonus hunterlıkla filan da artık olmuyor onlar. Hiç o topa girme daha sert düşüş yaşarsın. Bir abi tavsiyesi istersen dayan 1-2 ay daha sonra turistik yerlerde lojmanlı personel alıyorlar ya bas git Antalya'ya otelde kal bahşiş - maaş birikim yap sonra sezon sonunda kendi başına hayatta kalmak için cebindeki parayla ev tutmaya yeltenirsin ya da ailenin tutumuna bakarsın uzak kaldıktan sonra hala aynılar mı değiller mi diye.

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Sgk lı işe gır calıs. Yasın ılerledımı kafanı duvarlara vurursun sonra

Lajiwert

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
227
68
28
Dumbuke bak hem çalışmıyor hem kumar oynuyor seni dışlamak ne kazığa oturtmadiklarina dua et zindik

selected1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
195
495
63
Herkes farklı farklı laflar söylemiş,

Ailesini kaybeden bir sürü insan var, keşke geri gelseler diyenler, yetimhane de büyüyenler , doğuştan engelli olanlar, bir sürü hayat hikâyeleri var. Kimsede suç bulmaya gerek yok, gece saat 4 burada millet sana laf yetiştirmeye çalışıyor. Kumarcı adamı kumarcı anlar. Gerekirse Git pazarda limon sat evin 2 faturasını öde, market alışverişi yap eve destek ol seni baştacı yaparlar. Ama sen sigara içeyim kumar basayım sabah 5e kadar otur, öğlen 3 de kalk yaparsan baban da sevmez. Empati yapmak lazım. Yazıları okursun okumasın senin kararın, öyle dediğin gibi tek çıkarım yaşarım kafası saçma kafa, bunları düşüneceğine mesela tövbe et oynama, git çalış evlilik düşün, mutluluk düşün, ise gir çalış kumar bırak her ay 2 altın al 2 sene sonra arabanı al ev almaya çalış evlenmeye çalış, yaş kaç askerlik vs bilmiyorum. Allah doğru yola çevirsin, ramazanda geliyor, sokaklarda yatan bir sürü insan var , sıcak bir soba yorgana muhtaç, kar kış fırtına o yüzden hayatını bence düzgün yola sokmalısın , sana akıl verir herkez ama herkesin derdi var. 9tane icra var. Eksi hesaplar kartlar blokeli, ama kupon oynayınca gene çekiliş yapalım 300 500 verelim diyoruz, çünkü burda sabah 5 e kadar duran adam zaten bitik
Harika yorum yapmışsın ya, eline sağlık. Hepimiz oynuyoruz ama çalışıyoruz da onda şüphe yok. Bir sürü borç harç var 5k kazansam 500ünü de dağıtsam düşüncesindeyim, Allah herkese daha çok versin.

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Seni pek sevmem kardeşim ama ne olursa olsun deneme bile çok pişman olursun geri dönüşü de zor olur kira sözleşmesi vs yapcan geri evine dön sende o kirayı isterler senden artı olarak bir kirada toplam fatıraları düşün yani en az 20-25k sadece eve harcama yapcan dışardan yemek desen 20-25 aylık oda aylık minimum 50k net gelitin olması lazım kumar hariç ona göre düşün

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Kardeş gir bir fırına fırınlarda yüzde 90 kalacak yer oluyor biraz sık dişini kalıcak yerli iş lazım sana ya inşaat yada fırın kendini toplayıp eve çıkar ordan normal sigortalı bir işe girersin ama bı 6 7 ayını alır dişini sıkıp yoluna bakacan
Fırınlards kalacak yer dediğin onların üstü

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,402
4,197
113
Kardeşim bu adam bile az daha ölüyordu açlıktan sen yapamazsın images (52).jpeg

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
Götümüz çıkıyor bizim sabahın 5 buçuğunda kalkıp 6sında servise binip her gün bir buçuk saat gidip bir buçuk saat dönüş yolu çekiyoruz. Vinç operatörüyüm. Dün hasta olmama rağmen eksik para almayayım ay bitiyor diye işe gittim. Çalışmak zorundayım. Buna mecburum. Görüyorum ki sen de mecbursun. Fakat kolay yoldan para kazanma derdindesin, kumar gelir kaynağı olamaz anca gider kaynağıdır. Her ay maaşımdan bir kısmını buraya kaptırıyorum. Ama buna rağmen kendime ve ödemelerine yeteniliyorum. Her ay eve verdiğim parayı aksatmıyorum. Annemle yaşıyorum. Evin geçimini bir yandan yapıyorum. Bu şekilde onları ihmal etmediğim için saygınlık görüyorum. Sen de eğer ki bu dediklerimi yapıp ayaklarının üzerinde durabilirsen saygınlık görürsün. Hayata atılmayı dene. Her şeyin değiştiğini göreceksin.

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Götümüz çıkıyor bizim sabahın 5 buçuğunda kalkıp 6sında servise binip her gün bir buçuk saat gidip bir buçuk saat dönüş yolu çekiyoruz. Vinç operatörüyüm. Dün hasta olmama rağmen eksik para almayayım ay bitiyor diye işe gittim. Çalışmak zorundayım. Buna mecburum. Görüyorum ki sen de mecbursun. Fakat kolay yoldan para kazanma derdindesin, kumar gelir kaynağı olamaz anca gider kaynağıdır. Her ay maaşımdan bir kısmını buraya kaptırıyorum. Ama buna rağmen kendime ve ödemelerine yeteniliyorum. Her ay eve verdiğin parayı aksatmıyorum. Annemle yaşıyorum. Evşn geçimini bir yandan yapıyorum. Bu şekilde onları ihmal etmediğim için saygınlık görüyorum. Sen de eğer ki bu dediklerimi yapıp ayaklarının üzerinde durabilirsen saygınlık görürsün. Hayata atılmayı dene. Her şeyin değiştiğini göreceksin.
18 yaşındaki birine bunları anlatamazsın

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
18 yaşındaki birine bunları anlatamazsın
Ben 14 yaşımdan beri hem haftasonları meyve sebze satıyordum. Bir yandan da yaşadığım ilin en iyi Anadolu liselerinden birinde okuyordum. İnsan anlamak istedikten sonra anlar.

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Ben 14 yaşımdan beri hem haftasonları meyve sebze satıyordum. Bir yandan da yaşadığım ilin en iyi Anadolu liselerinden birinde okuyordum. İnsan anlamak istedikten sonra anlar.
Eskiden öyle idi ama bu devirde millet sosyal medyadan ordan burdan kolay para dıyerek başladı ama şuan milyonu olsa yine oynayacak insanlar var artık bağımlılığa döndü

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
Eskiden öyle idi ama bu devirde millet sosyal medyadan ordan burdan kolay para dıyerek başladı ama şuan milyonu olsa yine oynayacak insanlar var artık bağımlılığa döndü
Kanka bende de bağımlılık var, ben de yıllardır oynuyorum ama bir yandan para kazanmak zorunda olduğumu, beni bekleyen ödemelerim olduğunu ve benden para bekleyen bir annem ve kardeşim olduğunu biliyorum. Yemin ederim götüm çıkıyor aldığım her kuruşu fitil fitil çıkarıyor işverenler. Ama buna mecbur olduğumun da farkındayım. Boş rüyalardan uyanmak gerek.