Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evden Gidiş Hk.

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,451
2,197
113
Ben kendimi neden kandırayım kullandıgım telefon bile 90 bin güncel fiyatı 15 pro :D Ben neyim varsa hepsini kumar ile kazandım buraya ayrı bir eve geçersem zorlukları ne olur diye sormuşum sen bana tatava yapıyorsun bence konularıma bir daha mesaj yazma
tatava dediğin gerçekler tek başına eve çıkarsan AÇ kalırsın haberin olsun

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,451
2,197
113
tabii ki calısmak cok mantıksız kumar oynayarak cok rahat yaşadım şu dakikaya kadar payfix limitini 2 günde doldurdum geçen ay para olunca cok oynuyorum maalesef sıkmayı bilsem zaten muhtemelen bu konuyu açmazdım durmayı bilirsen çalışmaya gerçekten gerek yok kim ne derse desin günlük 600 tlye ağız kokusu cekecegine aksama kadar yatırıma ek freebet ara bonus avcısı ol yine kazanırsın en kötü 1000 tl bu da ayda 30 k yapar matematik yalan söylemez
Hayat çok acımasız bir bakmışsın elinde 5 kuruş para yok ev sahibi kira bekliyor ondan sonra anlarsın gerçekleri
kira ödemek bonus kovalamaya benzemez

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,477
1,608
113
Neden calişmiyorsun calismana engel bir durumun mu var Türkiye gibi bir ülkede calişmadan ev ayırmak hiç olacak iş değil çalışanlar ay sonunu goremiyorken ben aylık 70 bin civarı kazanıyorum kira ödüyorum ucu ucuna yetiyor kumardan kim hayatını gecindirmiş ben görmedim

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,278
5,460
113
csde rank kasiyorum kim gidicek kuyumcuya hesaptaki son para varsa 140tlye promo 100k yapıp cekelim
len @makina123 dün konu açmıştın ailem abimi benden daha çok seviyor diye,
evde oturuyon paso cs oynuyon ailene ne faydan var bırak bu işleri bir dışarı çık paranı kazan ailene getir ver bak ozaman neler oluyor.
abi sözü dinle aslanım

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,831
1,540
113
Selam ailemle hiçbir şekilde anlaşamıyorum beni devamlı ayırıyorlar maalesef her konuda. Sabah kahvaltıyı bırak gün boyu yemeğe bile çağırmazlar ben yine de hepsine saygılı davranmaya çalışıyordum ama bugün son oldu maalesef. Abimi hep kayırırlar abim onların evladı da ben değilim sanki. 1+1 eve kiraya gitmeyi düşünüyorum çalışmıyorum ne kazanırsam kumardan. Sizce bu şekilde hayatımı idam ettirebilir miyim para sıkıntısı çeker miyim akıllı olmam gerekiyor hayatta kalabilmek için. Aklımdan geçici olarak kafelerde geceyi geçirmek geldi ama uykusuzluğa katlanamıyorum aklına başka fikir gelen var mi? Veya bu şekilde kendince tek yaşayan var mı ne gibi zorluklar çekiyorsunuz
Sımdı ekmek eiden su golden yasıyorsun yemeğe kiraya, elektriğe suya para vermıyorsun üstüne birde ailenden para alıyorsundur , evde ayrıldın mı su yukardaki giderleri nasıl ödeyeceksin hiç dusundun mü

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Selam ailemle hiçbir şekilde anlaşamıyorum beni devamlı ayırıyorlar maalesef her konuda. Sabah kahvaltıyı bırak gün boyu yemeğe bile çağırmazlar ben yine de hepsine saygılı davranmaya çalışıyordum ama bugün son oldu maalesef. Abimi hep kayırırlar abim onların evladı da ben değilim sanki. 1+1 eve kiraya gitmeyi düşünüyorum çalışmıyorum ne kazanırsam kumardan. Sizce bu şekilde hayatımı idam ettirebilir miyim para sıkıntısı çeker miyim akıllı olmam gerekiyor hayatta kalabilmek için. Aklımdan geçici olarak kafelerde geceyi geçirmek geldi ama uykusuzluğa katlanamıyorum aklına başka fikir gelen var mi? Veya bu şekilde kendince tek yaşayan var mı ne gibi zorluklar çekiyorsunuz
Çalışmıyorsun , uykuya katlanamiyorsun yani zora gelemiyorsun ee kardeş ailenin abini kayirmasi normal ;) şaka bir yana da bazı şeylerden fedakarlık etmen gerekir , mücadele zor uykusuz kalacaksın, yorulacaksin emek vermeden mücadele olmuyor

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,125
5,370
113
Asıl mesele gitmek değil
Dönmek

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Boşver evden gıdısı sımdı betıst denen uckagıt sıtesıne gır be EVE DÖNÜŞ BONUSU TALEP EDEREK DÖNÜŞÜ KUTLA

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Sakin terk etme evi perisan olursun

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,453
1,295
113
tabii ki calısmak cok mantıksız kumar oynayarak cok rahat yaşadım şu dakikaya kadar payfix limitini 2 günde doldurdum geçen ay para olunca cok oynuyorum maalesef sıkmayı bilsem zaten muhtemelen bu konuyu açmazdım durmayı bilirsen çalışmaya gerçekten gerek yok kim ne derse desin günlük 600 tlye ağız kokusu cekecegine aksama kadar yatırıma ek freebet ara bonus avcısı ol yine kazanırsın en kötü 1000 tl bu da ayda 30 k yapar matematik yalan söylemez
Olum sen dayak istiyorsun sarılacak bir anan var baban var sıcak bir yuvan var.kumardan kim geçim sağlamış lan sen kendini holywood filmindemi sanıyorsun yalnızlık çok zor oğlum kimsesizlik çok zor sokakta 2 gün geçiremezsin onu geç hem kumar oynuyorsun hem ailene trio atıyorsun.anana babana sıkı sarıl onlar ölünce kıymetini anlarsın.otur evinde ye sıcak yemeğini.3 altın cebinde bide kumarbazım diyorsun bizde elli kuruş olsa mahallenin delisiyle yazıtura atıyoruz macera arama otur evinde

Platz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
232
105
43
sabit işin olmadan çok zor dostum bugün kazandın yarın kaybettin ne yapacaksın peki? sokakta kalamazsın bu soğuklarda

senin önce ekonomik bağımsızlığını kazanman lazım