- 9,535
- 9,414
- 113
csde rank kasiyorum kim gidicek kuyumcuya hesaptaki son para varsa 140tlye promo 100k yapıp cekelimbugün kupa maçları var her site özel açmıştır altınları sat gir bas bütün özellere ya herro ya merro
csde rank kasiyorum kim gidicek kuyumcuya hesaptaki son para varsa 140tlye promo 100k yapıp cekelimbugün kupa maçları var her site özel açmıştır altınları sat gir bas bütün özellere ya herro ya merro
tatava dediğin gerçekler tek başına eve çıkarsan AÇ kalırsın haberin olsunBen kendimi neden kandırayım kullandıgım telefon bile 90 bin güncel fiyatı 15 proBen neyim varsa hepsini kumar ile kazandım buraya ayrı bir eve geçersem zorlukları ne olur diye sormuşum sen bana tatava yapıyorsun bence konularıma bir daha mesaj yazma
Hayat çok acımasız bir bakmışsın elinde 5 kuruş para yok ev sahibi kira bekliyor ondan sonra anlarsın gerçekleritabii ki calısmak cok mantıksız kumar oynayarak cok rahat yaşadım şu dakikaya kadar payfix limitini 2 günde doldurdum geçen ay para olunca cok oynuyorum maalesef sıkmayı bilsem zaten muhtemelen bu konuyu açmazdım durmayı bilirsen çalışmaya gerçekten gerek yok kim ne derse desin günlük 600 tlye ağız kokusu cekecegine aksama kadar yatırıma ek freebet ara bonus avcısı ol yine kazanırsın en kötü 1000 tl bu da ayda 30 k yapar matematik yalan söylemez
Bu ne ya kahkaha attım Allah da seni güldürsünDişlerını cektır önce cekım sıkıntısı yasamassın
len @makina123 dün konu açmıştın ailem abimi benden daha çok seviyor diye,csde rank kasiyorum kim gidicek kuyumcuya hesaptaki son para varsa 140tlye promo 100k yapıp cekelim
Sımdı ekmek eiden su golden yasıyorsun yemeğe kiraya, elektriğe suya para vermıyorsun üstüne birde ailenden para alıyorsundur , evde ayrıldın mı su yukardaki giderleri nasıl ödeyeceksin hiç dusundun müSelam ailemle hiçbir şekilde anlaşamıyorum beni devamlı ayırıyorlar maalesef her konuda. Sabah kahvaltıyı bırak gün boyu yemeğe bile çağırmazlar ben yine de hepsine saygılı davranmaya çalışıyordum ama bugün son oldu maalesef. Abimi hep kayırırlar abim onların evladı da ben değilim sanki. 1+1 eve kiraya gitmeyi düşünüyorum çalışmıyorum ne kazanırsam kumardan. Sizce bu şekilde hayatımı idam ettirebilir miyim para sıkıntısı çeker miyim akıllı olmam gerekiyor hayatta kalabilmek için. Aklımdan geçici olarak kafelerde geceyi geçirmek geldi ama uykusuzluğa katlanamıyorum aklına başka fikir gelen var mi? Veya bu şekilde kendince tek yaşayan var mı ne gibi zorluklar çekiyorsunuz
Çalışmıyorsun , uykuya katlanamiyorsun yani zora gelemiyorsun ee kardeş ailenin abini kayirmasi normalSelam ailemle hiçbir şekilde anlaşamıyorum beni devamlı ayırıyorlar maalesef her konuda. Sabah kahvaltıyı bırak gün boyu yemeğe bile çağırmazlar ben yine de hepsine saygılı davranmaya çalışıyordum ama bugün son oldu maalesef. Abimi hep kayırırlar abim onların evladı da ben değilim sanki. 1+1 eve kiraya gitmeyi düşünüyorum çalışmıyorum ne kazanırsam kumardan. Sizce bu şekilde hayatımı idam ettirebilir miyim para sıkıntısı çeker miyim akıllı olmam gerekiyor hayatta kalabilmek için. Aklımdan geçici olarak kafelerde geceyi geçirmek geldi ama uykusuzluğa katlanamıyorum aklına başka fikir gelen var mi? Veya bu şekilde kendince tek yaşayan var mı ne gibi zorluklar çekiyorsunuz
Asıl mesele gitmek değilSelam ailemle hiçbir şekilde anlaşamıyorum beni devamlı ayırıyorlar maalesef her konuda. Sabah kahvaltıyı bırak gün boyu yemeğe bile çağırmazlar ben yine de hepsine saygılı davranmaya çalışıyordum ama bugün son oldu maalesef. Abimi hep kayırırlar abim onların evladı da ben değilim sanki. 1+1 eve kiraya gitmeyi düşünüyorum çalışmıyorum ne kazanırsam kumardan. Sizce bu şekilde hayatımı idam ettirebilir miyim para sıkıntısı çeker miyim akıllı olmam gerekiyor hayatta kalabilmek için. Aklımdan geçici olarak kafelerde geceyi geçirmek geldi ama uykusuzluğa katlanamıyorum aklına başka fikir gelen var mi? Veya bu şekilde kendince tek yaşayan var mı ne gibi zorluklar çekiyorsunuz
Olum sen dayak istiyorsun sarılacak bir anan var baban var sıcak bir yuvan var.kumardan kim geçim sağlamış lan sen kendini holywood filmindemi sanıyorsun yalnızlık çok zor oğlum kimsesizlik çok zor sokakta 2 gün geçiremezsin onu geç hem kumar oynuyorsun hem ailene trio atıyorsun.anana babana sıkı sarıl onlar ölünce kıymetini anlarsın.otur evinde ye sıcak yemeğini.3 altın cebinde bide kumarbazım diyorsun bizde elli kuruş olsa mahallenin delisiyle yazıtura atıyoruz macera arama otur evindetabii ki calısmak cok mantıksız kumar oynayarak cok rahat yaşadım şu dakikaya kadar payfix limitini 2 günde doldurdum geçen ay para olunca cok oynuyorum maalesef sıkmayı bilsem zaten muhtemelen bu konuyu açmazdım durmayı bilirsen çalışmaya gerçekten gerek yok kim ne derse desin günlük 600 tlye ağız kokusu cekecegine aksama kadar yatırıma ek freebet ara bonus avcısı ol yine kazanırsın en kötü 1000 tl bu da ayda 30 k yapar matematik yalan söylemez
kafa calısmıyor herhalde sabri reis kumar ile hayatını idame ettirebileceğini falan düsünüyorSakin terk etme evi perisan olursun
sabit işin olmadan çok zor dostum bugün kazandın yarın kaybettin ne yapacaksın peki? sokakta kalamazsın bu soğuklardaSelam ailemle hiçbir şekilde anlaşamıyorum beni devamlı ayırıyorlar maalesef her konuda. Sabah kahvaltıyı bırak gün boyu yemeğe bile çağırmazlar ben yine de hepsine saygılı davranmaya çalışıyordum ama bugün son oldu maalesef. Abimi hep kayırırlar abim onların evladı da ben değilim sanki. 1+1 eve kiraya gitmeyi düşünüyorum çalışmıyorum ne kazanırsam kumardan. Sizce bu şekilde hayatımı idam ettirebilir miyim para sıkıntısı çeker miyim akıllı olmam gerekiyor hayatta kalabilmek için. Aklımdan geçici olarak kafelerde geceyi geçirmek geldi ama uykusuzluğa katlanamıyorum aklına başka fikir gelen var mi? Veya bu şekilde kendince tek yaşayan var mı ne gibi zorluklar çekiyorsunuz