Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evden Atılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HikoBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
672
239
43
Millet Fransa'ya gidebilmek için 10 bin 20 bin Euro harcıyor.oraya kadar gitmiş sen vardır elbet bir ferahlığı sabret Allah sabredenlerle beraberdir.Bir de böle düşün.Su an kardasin oradasin.Zorluk illahim olur ama geçer.
Abi kaçak geldim ben kimlik yok diye çok düştüm

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
1,768
113
İltica etmedim hiçbir şey yapmadım
Kral nasıl gittin işte Fransa'ya kaçak olarak sonuçta artık Fransa sınırları içine yakalanmadan girmişsin daha seni sınır dışı edemezler bunada iltica deniliyorda nasıl gittin kim goturfu

Ceo1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,443
832
113
Abi kaçak geldim ben kimlik yok diye çok düştüm
Millet kaçak gitmek için veriyor o paraları ve çoğu gidemiyor.Sen gitmişsin kardasin sabırlı ol.baska.sorunlarda olabilirdi.yine iyi dayinlasin yabancı ile değil o da ilerde geçecek sabır.Ole gidip aç kalan kalacak yeri olmayan kötü ortamlara düşen kaçak çıkmış çok kişi oldu.sen yine iyi olursun.Sen onlardan öndesin.

crisomer89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
48
28
Monacodayım 300 euro at gel yanimda kal tekstilde canta isinde yanimda ciraklik yapar baslarsin

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,410
2,805
113
Yav kardeşim şu durumda yapman gereket tek şey dayindan gidip özür dilicen 1 dediğini 2 etmicen Türkiye olsa elin adamı yardım eder Fransa da nabmayi planliyosun

HikoBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
672
239
43
Dayının parasını mı çaldın naptın.
Bir suç işlemişsin dayına karşı belliki
Hayır kimlik için para ödedim adamlara adam erteledi hep en son konuştum adamlarla dayımın 20 yıllık arkadaşı senin kimliğin yüzünden beni neden elaleme alet ediyosun kötü duruma dusuruyorusn diyor

Mericimo81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,665
794
113
Hayır kimlik için para ödedim adamlara adam erteledi hep en son konuştum adamlarla dayımın 20 yıllık arkadaşı senin kimliğin yüzünden beni neden elaleme alet ediyosun kötü duruma dusuruyorusn diyor
Başka bir şey var bu işte bence söylemeye utandıklarınıda söyle, adam o kadar kötü olsa niye alsın başında seni yanına demek adama en son illallah ettirdin ki lanet olsun demiş adam

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
türkiye'de hesap kiralama yüzünden ceza alıp şebeke ile fransa'ya gidip dayının tanıdığı adamlara 6500 euro dolandırılıp dayınla kavga edip sokakta kalmışsın. dayı tek bi tane doğru bişey yok ki hayatında kim neden yardım etsin sana aw. anlıyorum zor durumdasın da şu anlattıklarından sonra ne malum yardım edenin de başını belaya sokmayacağın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...