Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Evabet 321 FreeSpin Deneme Bonusu ( Yatırımsız )

sello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
913
229
43
Bonus eklenmedi nasıl aldınız dost

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
491
135
43
ya bunlar tam bir oc block attılar çekim olmuyor canlıya bağlandım güncelleme var dediler biliyoorum dedim ki tamam hesabı kontrol et bi bişey varmı var amk biliyoruz iptal güncelleme var hala diyor kontrol etmeyi bilmiyor kötürümler a sşimdi 1 saat daha bağlanmasını beklicem sakin olsun bunlara şov çekicem hunt yaptık belki ondan yaptılar bilmiyom çakmazlarsa hunttan ben onlara çakıcam hadi eyv

haliltunc10

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
83
23
8
6 saat oldu a.... k.... atacakları 300 lira kafayı yersin ya

cımbomaslan

Ne mutlu Türküm !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,408
503
113
beyler sabah saat ögleden beri beklıyodum justpay cekımımı ödeme aşamasında 8 saat ödemedi canlıya baglandım iptal ettirdim hillpays la verin dedi 10 sürmedi ödemesi sizde bosa beklemeyın

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,498
113
Tek hesaptan dün oynadım 20 saattir çekimi bekliyorken bana söylenen bu deneyecekler arkadaşlara bilgi olsun tamamen seçmece para gönderiyorlar , mobil veri kullanıyorum 1 tane kendime ait hesabım var onunla oynadım önce direk çekimi iptal ettiler bağlandım sordum güncelleme var dedi şimdi de bunu söylüyor kahpeler

Ekli dosyalar