- 1,847
- 758
- 113
bunların sana kastı var sanırsamYolliycaginiz çekimin amk be kardeşim dünden beri şuraya bak 35 sayfa olmuş hala çekim gelecek 😂
bunların sana kastı var sanırsamYolliycaginiz çekimin amk be kardeşim dünden beri şuraya bak 35 sayfa olmuş hala çekim gelecek 😂
Galiba anlamdım var bi ibnelik çözemedim agabunların sana kastı var sanırsam
Amerika kansas eyaletinden dolanıp körfez adaları üzerinden geliyo 😁Çekim geliyor dostlar ödeme aşamasına çok bekliyor ama geliyor sabredin benim geldi
Slotta BJ var 2 elde 300 1 k yaptim300₺ verdi 1k yapamadık...
Yalnız değilmişimBenden sonra çekim yapanların hepsi ödendi 17 saattir ödeme alacağım 5 red 1 ödeme aşamasında kaldım ben böyle vaziyetin içine soxam
3 defa red yedim 4.yü denemedim canlıya bağlanmaya çalışıyorumBenden sonra çekim yapanların hepsi ödendi 17 saattir ödeme alacağım 5 red 1 ödeme aşamasında kaldım ben böyle vaziyetin içine soxam
4 saat kadar önce hillpays ile çektim 10dk da attılar da şuan sorunlu gibi geç atıoalrÖdemesi gelen var mı çekimim reddedildi gelenler hangi yöntemle çekti
890 dan sifirladik dost sağlık olsun750 den sıfırladık ödeyeceklerini hiç sanmıyorum slotlar arayıp sahte geldi bana 321 spinde 1 defa oyuna girmedi
La bunlar ne ayak geceden beri bekliyoz çekim gelmedi insanlara kaçar defa yolluyorlar 😂Bana tekrar 300 yolladılar