- 169
- 92
- 28
güle güle harca kardeşim 😂 ne diyimKanka 4 defa geldi çekim
güle güle harca kardeşim 😂 ne diyimKanka 4 defa geldi çekim
Benim para geldi yarışmacı arkadaşlara bol şans 😄Ses etme aga işte ihtiyaçlarını gider
Knki vallahi elektriki odeymemistim 500 TL iyi oldu bayaSes etme aga işte ihtiyaçlarını gider
aga harbiden s**aga yat bak işine 😀😀Kanka 4 defa geldi çekim
Kurtulduk 😀😀😀😀Benim para geldi yarışmacı arkadaşlara bol şans 😄
Oo hadi kurtardın kendini burdan tebrikler aga 😁Benim para geldi yarışmacı arkadaşlara bol şans 😄
aha sonunda geldi gözün aydın kanka 😂 en çok senin ödemeyi merak ediyordumBenim para geldi yarışmacı arkadaşlara bol şans 😄
Valla o kadar çok beklettiler ki heyecan kalmadı 😄aha sonunda geldi gözün aydın kanka 😂 en çok senin ödemeyi merak ediyordum
Beyler 700 TL yatırım 5 k oldu kasa ful kasa spin alicam simdiKurtulduk 😀😀😀😀
bidaha talep ver 😀😀 bağlan canli desteğe benim para gelmedi deEe şimdi ne olacak 😄 ne güzel bekliyodum
haydaaaaaaaaaBeyler 700 TL yatırım 5 k oldu kasa ful kasa spin alicam simdi
bi on dakika sonra bir ödeme daha gelirse şaşırma 😂 bana öyle olduValla o kadar çok beklettiler ki heyecan kalmadı 😄
400tli diyorsan dün 1889tlden kaybettik 😀😀😀Zlot hesaplarinizi kontrol edin bonuslarim kismini
O zaman heyecanlanirim gelirse bir daha size benden sigarabi on dakika sonra bir ödeme daha gelirse şaşırma 😂 bana öyle oldu
12.500 k oldu kasa DOGO insta adını ver knka nasibini gönderiyim400tli diyorsan dün 1889tlden kaybettik 😀😀😀
beeeeh agam be hayrını gör12.500 k oldu kasa DOGO insta adını ver knka nasibini gönderiyim
Banami diyo bu arkadaş 😂12.500 k oldu kasa DOGO insta adını ver knka nasibini gönderiyim