- 1,080
- 175
- 63
Millete 4 veya 5 defa çekim geliyor bize bir tane bile gelmedi
Hadi bakalım bide bunu deniyek dedin site kahroldu *g 😀😀😀Çeken çok oldu takip ediyoz aga bakalım bi ara bizimkilerde gelir heralde 😁
Knk bana 4 defa geldi ödemeHadi bakalım bide bunu deniyek dedin site kahroldu *g 😀😀😀
Aga bide bikac kişiye fazla fazla göndermiş bu kamiller muhtemelen finansbirimi dumanı fazla aldı bizim çekimleri bunlara yolladı mk 😂Hadi bakalım bide bunu deniyek dedin site kahroldu *g 😀😀😀
Bence heyecan yaptılar 😀😀😀😀Aga bide bikac kişiye fazla fazla göndermiş bu kamiller muhtemelen finansbirimi dumanı fazla aldı bizim çekimleri bunlara yolladı mk 😂
Bencede geceden beri eli ayağı birbirine girdi sitenin herkez çekim veriyoBence heyecan yaptılar 😀😀😀😀
Knk evin elektrikini ödeyemedim öğrenciyim iyi odlu buE dağıtım olur artık 😀😀😀😀😀
senin para bu arkadaşta aga @Doga2516
Agacim harbi geceden beri bekliyoz 4 defa yollamışlar bağlanmayada baglanmazki desteğe bidaha sovelim 😂E dağıtım olur artık 😀😀😀😀😀
senin para bu arkadaşta aga @Doga2516
site vefat etti kapatırlar bonusu zatenAgacim harbi geceden beri bekliyoz 4 defa yollamışlar bağlanmayada baglanmazki desteğe bidaha sovelim 😂
Kanka 4 defa geldi çekim
Ses etme aga işte ihtiyaçlarını giderKanka 4 defa geldi çekim
Hala aktif olmasına şaşırmadım değilsite vefat etti kapatırlar bonusu zaten
inandılar basaracaklarHala aktif olmasına şaşırmadım değil