- 7,149
- 2,884
- 113
1900 oldu çekim verdim öder mi bilmiyorum
Sana sabah 9.00'dan sonra çekimlerin diye kim söylediSana sabah dokuzdan sonra çekimlerin diye kim söylediYatirimsiz bonus, cekimi iyi kazanma olasiligi yuksek.. oyna gec 9da ver cekimi oder odemez. Yok soyle inanmayin yok boyle yapmayin birakin bunlari artik konu basligi deneme bonusu herkes sovmen ama anlamiyorum
Ekleme. Olmadıoto ekleniyo kayıt olunca
Tekliflerden aktif etEkleme. Olmadı
Bkiyeyi 2 k yapdık şimdi diyomki saat 9 dan sonra eklemeler çekimler onaylanacak acaba 9 dan sonra mı talep etsemTekliflerden aktif et
Benim tahminimcede ödiyecekler çünkü valeri diye yayıncı bu siteye sponsor bana kalırsa 9 dan sonra ödeme yaparlar benimde bakiye 2 k ellemiyorum hiç 9 dan sonra denicez artıkBakiye son 100 tlden 1700 e çıktı 9dan sonra ödemeymiş ak got kara got belli olacak benim tahminim ödeyecekler yönünde
siteye giriş yapılmıyor link atabilirmisinBenimkisi ödeme asamasinda
+ siteye giriş yaptıktan sonra telefona bişi oldu açılmıyorsiteye giriş yapılmıyor link atabilirmisin
evabet101.comsiteye giriş yapılmıyor link atabilirmisin
Aynen iptal edilmişverme verme çekim 9 dan önceki çekimler iptal 9 dan sonrasında verin diyip iptal ediyorlar
arkadaslar acılmıyor bende + telefona bişi oldu bi telefon heryere dokunmaya basladı sonra ekran gitti sadece ışıgı varevabet101.com
pcde uyarı veriyor siteyi açmıyorarkadaslar acılmıyor bende + telefona bişi oldu bi telefon heryere dokunmaya basladı sonra ekran gitti sadece ışıgı var