Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Evabet 321 FreeSpin Deneme Bonusu ( Yatırımsız )

kurso441

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
279
55
28
Bu evabet dolandırıcı galiba 1 kişinin çekimi gelmemis

fname55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,363
1,103
113
Lan 1 saattir uğraşıyorum iki kere 900 den döndüm en sonunda 500 Luk satın aldım dededen 1811 ödedi 800 le spin sakladim viskiyi koyduk cigaraliktan dumn alıyorum inceden 😂😂

byarda

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
169
92
28
beyler bunlar kesin kara kara düşünüyor biz nasıl böyle bi salaklık yaptık da böyle bi deneme bonusu koyduk diye
birileri para yatırsın da ödeme yapalım diye bekliyorlar kesin bunlar ya kazanan herkesi öder veya hepsini iptal eder s.çarlar

fname55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,363
1,103
113
beyler bunlar kesin kara kara düşünüyor biz nasıl böyle bi salaklık yaptık da böyle bi deneme bonusu koyduk diye
birileri para yatırsın da ödeme yapalım diye bekliyorlar kesin bunlar ya kazanan herkesi öder veya hepsini iptal eder s.çarlar
Bence zke zke odiycekler odemezlerse sicarlar dedigin gibi

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,158
523
113
Dostum bu açılan siteler yakın zamanda millete takıp kapananlardan bu şekilde isim yapcaklar işte o taktıkları paradan birazını göz boyamak için dagitiyorlar

byarda

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
169
92
28
Dostum bu açılan siteler yakın zamanda millete takıp kapananlardan bu şekilde isim yapcaklar işte o taktıkları paradan birazını göz boyamak için dagitiyorlar
bu kadar kolay olmuş olması bana takvimbet şrefsizlerini hatırlattı :D asdasfsdfsdgdfh

Arnold1980

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,126
211
63
bonusu veriyor mu boşa üye olmayalım şimdi

byarda

Tanınmış üye