- 1,802
- 787
- 113
Ben demedimmi sana odemezler diyeEyvallah aga iyi geceler 🫡
Ben demedimmi sana odemezler diyeEyvallah aga iyi geceler 🫡
40 burning hot 6 reels 4/8/10 betten yapıştır illa ki gelirula 1 saattir düz 1k yapamadım
Ekli dosyayı görüntüle 770700
Bu kadar kolay olmasından belliydi sabah ola hayrola 😁Ben demedimmi sana odemezler diye
Bence zke zke odiycekler odemezlerse sicarlar dedigin gibibeyler bunlar kesin kara kara düşünüyor biz nasıl böyle bi salaklık yaptık da böyle bi deneme bonusu koyduk diye
birileri para yatırsın da ödeme yapalım diye bekliyorlar kesin bunlar ya kazanan herkesi öder veya hepsini iptal eder s.çarlar
Dostum bu açılan siteler yakın zamanda millete takıp kapananlardan bu şekilde isim yapcaklar işte o taktıkları paradan birazını göz boyamak için dagitiyorlarbeyler bunlar kesin kara kara düşünüyor biz nasıl böyle bi salaklık yaptık da böyle bi deneme bonusu koyduk diye
birileri para yatırsın da ödeme yapalım diye bekliyorlar kesin bunlar ya kazanan herkesi öder veya hepsini iptal eder s.çarlar
orada 998 yaptım zaten epey bi ödemedi 890 dan full çan yakaladım allahtan40 burning hot 6 reels 4/8/10 betten yapıştır illa ki gelir
bu kadar kolay olmuş olması bana takvimbet şrefsizlerini hatırlattıDostum bu açılan siteler yakın zamanda millete takıp kapananlardan bu şekilde isim yapcaklar işte o taktıkları paradan birazını göz boyamak için dagitiyorlar
bende fslerden 750 falan aldım 40 burning girdim iki üç sefer çevirdim 1100 oldu 😂orada 998 yaptım zaten epey bi ödemedi 890 dan full çan yakaladım allahtan
Noldu uyku tutmadimi 😂Dostum bu açılan siteler yakın zamanda millete takıp kapananlardan bu şekilde isim yapcaklar işte o taktıkları paradan birazını göz boyamak için dagitiyorlar
Veriyor da odemiyorbonusu veriyor mu boşa üye olmayalım şimdi
evet oyunlar da açıktı sorun çıkartmadan sabah öderseler piyasaya güzel girerlerbende fslerden 750 falan aldım 40 burning girdim iki üç sefer çevirdim 1100 oldu 😂
zerre umudum yok aga bunlar ödemez gibievet oyunlar da açıktı sorun çıkartmadan sabah öderseler piyasaya güzel girerler