- 79
- 0
- 6
😅😅😅 akıl edememişlerİyi de niye iptal olmuş sabah yollasalardi 🤣
😅😅😅 akıl edememişlerİyi de niye iptal olmuş sabah yollasalardi 🤣
Agacim guncelleme var demişler arkadaşa saat 9 sonra talep edinHacılar bi tık süphelendim kimseye ödememiş 1.30 dk oldu merak içindeyim bira alıcam tekelin önünde bekliyorum
Tekelciyle kanka olma sonra bunlara güven olmaz 🤣Hacılar bi tık süphelendim kimseye ödememiş 1.30 dk oldu merak içindeyim bira alıcam tekelin önünde bekliyorum
Ödemiyor red geliyor boşa beklemeHacılar bi tık süphelendim kimseye ödememiş 1.30 dk oldu merak içindeyim bira alıcam tekelin önünde bekliyorum
Yaxıklar olsun 3 tane kırmuzı tuborg alacaktımÖdemiyor red geliyor boşa bekleme
Benim de iptal olmusYaxıklar olsun 3 tane kırmuzı tuborg alacaktım
Adamların gözü korktu gece siteyi silerler yamyam dolu 🤣ula 1 saattir düz 1k yapamadım
Ekli dosyayı görüntüle 770700
Havale ilemi verdinÖdemiyor red geliyor boşa bekleme
Nerdesin sen reis tekel açik bu sHacılar bi tık süphelendim kimseye ödememiş 1.30 dk oldu merak içindeyim bira alıcam tekelin önünde bekliyorum
canli destege yaz bi kanka müşkülatim var boyle boyle 3 tane kirmizi tuborg alacam sizi bekliyorum filan belki el altindan atarlar ( atarlarsa. Kimseye caktirma 56 olmasin ortalik xD )Yaxıklar olsun 3 tane kırmuzı tuborg alacaktım
Sabaha yatırım gelir 100 yatır 200 çek derler bizde ki şans bu kadar🤣Çekimler iptal sabahada hesaplar clliendlocked😁
Vala bunlardan hersey beklenir agam 😂Sabaha yatırım gelir 100 yatır 200 çek derler bizde ki şans bu kadar🤣
Ben kaçar hadi iyi gecelerVala bunlardan hersey beklenir agam 😂
Eyvallah aga iyi geceler 🫡Ben kaçar hadi iyi geceler