Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Etil Alkol Hk.

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Parayı bulamayınca etil alkole yönelirsin. Etil alkolde kör eder ya da vücuduna ciddi geri dönüşü olmayan izler bırakır. Arkadaşımın babası ve 2 arkadaşı sahte içki yüzünden öldüler 5 ay önce. Yazık ediyorsunuz kendinize.
Ne içkim ne sigaram var bir tek bu kumar alışkanlığım var bırakabilsem keşke

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,152
503
113
Parayı bulamayınca etil alkole yönelirsin. Etil alkolde kör eder ya da vücuduna ciddi geri dönüşü olmayan izler bırakır. Arkadaşımın babası ve 2 arkadaşı sahte içki yüzünden öldüler 5 ay önce. Yazık ediyorsunuz kendinize.
Ne içkim ne sigaram var bir tek bu kumar alışkanlığım var bırakabilsem keşke
Zaten kumar hepsinden beter aynı şekilde bende öyleyim ama kumar herşeyi berbat ediyor

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Zaten kumar hepsinden beter aynı şekilde bende öyleyim ama kumar herşeyi berbat ediyor
Ne aynısı şeyi kardeş. Paran olursa oynarsın kumarı olmazsa freespin freebet kovalarsın. İçki daha beter bak konuda alkol krizine giriyorum titriyorum yazılmış. Alkol bana göre daha beter. Hem vücuduna hem ailene hem kendine hem çevrene zarar veriyorsun. Kumarda durmayı bilirsin bir noktada ama alkol öyle değil . Hele birde uyuşturucu varsa o daha beter

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,071
470
83
alkol bağımlılığı böyle bir şey çevrende bir kişi bile kalmaz çünkü kimse senin ayyaşlığını çekmez sonra gelir forumlarda çare ararsın.

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,152
503
113
Ne aynısı şeyi kardeş. Paran olursa oynarsın kumarı olmazsa freespin freebet kovalarsın. İçki daha beter bak konuda alkol krizine giriyorum titriyorum yazılmış. Alkol bana göre daha beter. Hem vücuduna hem ailene hem kendine hem çevrene zarar veriyorsun. Kumarda durmayı bilirsin bir noktada ama alkol öyle değil . Hele birde uyuşturucu varsa o daha beter
Sen bir gece de bütün varlığını kaybedenlere raslamamissin

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
Arkadaşlar derdımı acıcam kimseye diyemiyordum ben alkole asırı düşkünüm her hafta içiyorum en az bunu nasıl azaltabilirım pandemide etıl alkol içiyordum varmı tecrübeli abı kardeşler içemediğim zaman krız geliyor cinnet geçiriyorum örneğin varsa benim gıbı olan bıri yardım etsin
senin gibi biri sana nasıl yardım edebilir?

bekircantas

Cursed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,404
1,009
113
dostum mutlaka tiksindiğim zamanlar oluyordur o zamanlarda odagini dağıtmak kolaylaşır. uzaklaşmak daha kolay olur.

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Sana hemen 2dklik formülü veriyorum.

Eczaneye git 100mg lik

Gyrex yada Cedrina al her akşam 1 tane iç 19.00 20.00 gibi ve 12 saat uyu deliksiz 1 haftaya bırakmış olursun

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,788
518
113
Ben her akşam6 bardak çay 2 salatalık1 domates karpuz yetiyor haaa birde şaşal su