Bak tecrübeliler nasıl biliyorİçtikten sonra şişenin üstüne oturun, bir daha içmek istemezsiniz
Bak tecrübeliler nasıl biliyorİçtikten sonra şişenin üstüne oturun, bir daha içmek istemezsiniz
KaliteÇay ic dost boşver alkolü
Cayciyim içmem zikkimiBak tecrübeliler nasıl biliyor
Zaten kumar hepsinden beter aynı şekilde bende öyleyim ama kumar herşeyi berbat ediyorParayı bulamayınca etil alkole yönelirsin. Etil alkolde kör eder ya da vücuduna ciddi geri dönüşü olmayan izler bırakır. Arkadaşımın babası ve 2 arkadaşı sahte içki yüzünden öldüler 5 ay önce. Yazık ediyorsunuz kendinize.
Ne içkim ne sigaram var bir tek bu kumar alışkanlığım var bırakabilsem keşke
Ne aynısı şeyi kardeş. Paran olursa oynarsın kumarı olmazsa freespin freebet kovalarsın. İçki daha beter bak konuda alkol krizine giriyorum titriyorum yazılmış. Alkol bana göre daha beter. Hem vücuduna hem ailene hem kendine hem çevrene zarar veriyorsun. Kumarda durmayı bilirsin bir noktada ama alkol öyle değil . Hele birde uyuşturucu varsa o daha beterZaten kumar hepsinden beter aynı şekilde bende öyleyim ama kumar herşeyi berbat ediyor
Sen bir gece de bütün varlığını kaybedenlere raslamamissinNe aynısı şeyi kardeş. Paran olursa oynarsın kumarı olmazsa freespin freebet kovalarsın. İçki daha beter bak konuda alkol krizine giriyorum titriyorum yazılmış. Alkol bana göre daha beter. Hem vücuduna hem ailene hem kendine hem çevrene zarar veriyorsun. Kumarda durmayı bilirsin bir noktada ama alkol öyle değil . Hele birde uyuşturucu varsa o daha beter
Bir gece bile değil bazen 2 dakika. ben rulette tek spine 100k bastığımı bilirim, sonra puffffSen bir gece de bütün varlığını kaybedenlere raslamamissin
Alkol iyi bişey değil tamam ama kumar bence daha berbat herseyini alıyor elindenBir gece bile değil bazen 2 dakika. ben rulette tek spine 100k bastığımı bilirim, sonra puffff
Bencede alkol mü kumar mı desen alkol bağımlısı olmayı yeğlerdim.Alkol iyi bişey değil tamam ama kumar bence daha berbat herseyini alıyor elinden
Zaten ülkenin tamamının kafası güzel 😀😀Bencede alkol mü kumar mı desen alkol bağımlısı olmayı yeğlerdim.
Kafa güzel olmasa tek spine 100k basmassın zaten reisZaten ülkenin tamamının kafası güzel 😀😀
Onu basmam için komaya girmem lazım en fazla 1800 aldım 😀Kafa güzel olmasa tek spine 100k basmassın zaten reis![]()
senin gibi biri sana nasıl yardım edebilir?Arkadaşlar derdımı acıcam kimseye diyemiyordum ben alkole asırı düşkünüm her hafta içiyorum en az bunu nasıl azaltabilirım pandemide etıl alkol içiyordum varmı tecrübeli abı kardeşler içemediğim zaman krız geliyor cinnet geçiriyorum örneğin varsa benim gıbı olan bıri yardım etsin