Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Etil Alkol Hk.

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Ben derdimi anlatamadım heralde amk neyse beyler teşekür ederim

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Şuraya bak amk kumar değil alkol için yardım istiyorum denenlere bak

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,066
2,361
113
Reis benı dövme imkanın yok diye tahmin ediyorum ama iyiliğim için dövüyon ses etmem döv kral
:) kral alkolik insandan da mı dayak yiyeceğiz

Mevzu o değil asıl mevzu bırakman içme aga

Alkol bana güç vermiyor, aksine benden alıyor. Artık kaybetmek istemiyorum. De ve bırak

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,078
13,761
113
Bilmiyorum hayatın ne derece düzenli ama

Bir kaç kez yapmışligin olmalı bunu söylemek için. Adamin kafası güzel ve belli ki sosyal hayatında bu durumu konusabileceği kimsesi kalmamış aptal aptal yorum yapıp beğeni kasicam diye karakterinden ödün verme bence.
5 parmağın beşi bir değil dost

agabey

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
82
23
8
Yanında bolca kaju ve badem olsun bi de litrelik su günde minimum 5 litre su içmen gerekiyor vucudunu temizler

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,793
1,576
113
Doktora gidiceksin doktor sana özel tedavi uygulucak bu kadar basit senin derdin dermanı doktordur doktor 115 ara yedami onlar sana destek olur

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
:) kral alkolik insandan da mı dayak yiyeceğiz

Mevzu o değil asıl mevzu bırakman içme aga

Alkol bana güç vermiyor, aksine benden alıyor. Artık kaybetmek istemiyorum. De ve bırak
Kral MMA orta sıkletim çok zor benı alman üste tek sorunum alkol

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Kral nasıl bir vucutsun sen hem alkolik hem ortasiklet maşallah ben 28 yaşındayım sigara alkol hepsi var gtumden nefes aliyom iki bayır cikarken
Güres kokenım atıldım ama alkol aldığım belli oldu ama sırıtmı yere getiren olmadi valla olsa bile bjj kullandım mevzu o değil bende ciddi alkol sorunu var

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,945
84,708
113
Bagımlılıktan kurtulmak için yerine başka bir şey koyacaksın yaşamayan seni anlamaz tedaviye gitsen de yine içersin
Var mı arkadaş çevren ailen eşin var mı işin gücün var mı
Sevdiğin bir şey var mı bu hayatta
Yoksa istersen kanını değiştirsinler yine içersin alkolde başka bir bağımlılık hastanede dezenfektan çalıyordu bir dayı etil alkol yani
Hayatı bitmiş içip içip uyuyor onu sen şimdi o adama ne hikaye anlatacaksında kurtaracaksın amatemde de yatmış değişmez hiçbir şey
Namaza başla namaz bir çok pislikten kurtarır insanı yukarda saydığım şeyler olmasa tek başına da olsan yine kurtarırsın kendini aklıma başka bir şey gelmiyor
Amatem olayı fasafiso kararlılık yoksa yine bir yerde başlarsın etil alkole kadar düşen adamda maalesef kararlılık yoktur yapamaz yani Allah yardımcın olsun ilk önce sen kendine yardım etmeye çalış

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,801
962
113
Arkadaşlar derdımı acıcam kimseye diyemiyordum ben alkole asırı düşkünüm her hafta içiyorum en az bunu nasıl azaltabilirım pandemide etıl alkol içiyordum varmı tecrübeli abı kardeşler içemediğim zaman krız geliyor cinnet geçiriyorum örneğin varsa benim gıbı olan bıri yardım etsin
İçmeye devam et hatta daha fazla içmeye gayret goster kesin kurtulursun

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Reis it gibi spor v yapıyorum ama oda, çare olmuyor
Bagımlılıktan kurtulmak için yerine başka bir şey koyacaksın yaşamayan seni anlamaz tedaviye gitsen de yine içersin
Var mı arkadaş çevren ailen eşin var mı işin gücün var mı
Sevdiğin bir şey var mı bu hayatta
Yoksa istersen kanını değiştirsinler yine içersin alkolde başka bir bağımlılık hastanede dezenfektan çalıyordu bir dayı etil alkol yani
Hayatı bitmiş içip içip uyuyor onu sen şimdi o adama ne hikaye anlatacaksında kurtaracaksın amatemde de yatmış değişmez hiçbir şey
Namaza başla namaz bir çok pislikten kurtarır insanı yukarda saydığım şeyler olmasa tek başına da olsan yine kurtarırsın kendini aklıma başka bir şey gelmiyor
Amatem olayı fasafiso kararlılık yoksa yine bir yerde başlarsın etil alkole kadar düşen adamda maalesef kararlılık yoktur yapamaz yani Allah yardımcın olsun ilk önce sen kendine yardım etmeye çalış