Reis benı dövme imkanın yok diye tahmin ediyorum ama iyiliğim için dövüyon ses etmem döv kral
5 parmağın beşi bir değil dostBilmiyorum hayatın ne derece düzenli ama
Bir kaç kez yapmışligin olmalı bunu söylemek için. Adamin kafası güzel ve belli ki sosyal hayatında bu durumu konusabileceği kimsesi kalmamış aptal aptal yorum yapıp beğeni kasicam diye karakterinden ödün verme bence.
farklı bir bakış açısı...Yanında bolca kaju ve badem olsun bi de litrelik su günde minimum 5 litre su içmen gerekiyor vucudunu temizler
Kral MMA orta sıkletim çok zor benı alman üste tek sorunum alkolkral alkolik insandan da mı dayak yiyeceğiz
Mevzu o değil asıl mevzu bırakman içme aga
Alkol bana güç vermiyor, aksine benden alıyor. Artık kaybetmek istemiyorum. De ve bırak
Aga obez olmazmıyım bu şekilYanında bolca kaju ve badem olsun bi de litrelik su günde minimum 5 litre su içmen gerekiyor vucudunu temizler
Ağa sana yazdım bak yorumun altındakine bak uygula sonra dua et bana ha bu arada ben de profesyonel güreşimKral MMA orta sıkletim çok zor benı alman üste tek sorunum alkol
Kral nasıl bir vucutsun sen hem alkolik hem ortasiklet maşallah ben 28 yaşındayım sigara alkol hepsi var gtumden nefes aliyom iki bayır cikarkenKral MMA orta sıkletim çok zor benı alman üste tek sorunum alkol
Reis sporcuyum ama, alkol sorunum var çok kötüKral nasıl bir vucutsun sen hem alkolik hem ortasiklet maşallah ben 28 yaşındayım sigara alkol hepsi var gtumden nefes aliyom iki bayır cikarken
Niye obez olucaksın 1 kilo yemiş de demiyorum sana subiçersen zaten vucudun ödem ya da su tutmaz miden dolu olur vucudun temizlenirAga obez olmazmıyım bu şekil
Güres kokenım atıldım ama alkol aldığım belli oldu ama sırıtmı yere getiren olmadi valla olsa bile bjj kullandım mevzu o değil bende ciddi alkol sorunu varKral nasıl bir vucutsun sen hem alkolik hem ortasiklet maşallah ben 28 yaşındayım sigara alkol hepsi var gtumden nefes aliyom iki bayır cikarken
Reis çok şişiriyor beni yemısler leblebı hariçNiye obez olucaksın 1 kilo yemiş de demiyorum sana subiçersen zaten vucudun ödem ya da su tutmaz miden dolu olur vucudun temizlenir
Amaç o zaten sağlık problemi yaşamayacaksın ve miden alkol içemeyecek seviyede olacak kuru yemiş fazla yemesende olur ama minimum 5 litre su içReis çok şişiriyor beni yemısler leblebı hariç
İçmeye devam et hatta daha fazla içmeye gayret goster kesin kurtulursunArkadaşlar derdımı acıcam kimseye diyemiyordum ben alkole asırı düşkünüm her hafta içiyorum en az bunu nasıl azaltabilirım pandemide etıl alkol içiyordum varmı tecrübeli abı kardeşler içemediğim zaman krız geliyor cinnet geçiriyorum örneğin varsa benim gıbı olan bıri yardım etsin
Bagımlılıktan kurtulmak için yerine başka bir şey koyacaksın yaşamayan seni anlamaz tedaviye gitsen de yine içersin
Var mı arkadaş çevren ailen eşin var mı işin gücün var mı
Sevdiğin bir şey var mı bu hayatta
Yoksa istersen kanını değiştirsinler yine içersin alkolde başka bir bağımlılık hastanede dezenfektan çalıyordu bir dayı etil alkol yani
Hayatı bitmiş içip içip uyuyor onu sen şimdi o adama ne hikaye anlatacaksında kurtaracaksın amatemde de yatmış değişmez hiçbir şey
Namaza başla namaz bir çok pislikten kurtarır insanı yukarda saydığım şeyler olmasa tek başına da olsan yine kurtarırsın kendini aklıma başka bir şey gelmiyor
Amatem olayı fasafiso kararlılık yoksa yine bir yerde başlarsın etil alkole kadar düşen adamda maalesef kararlılık yoktur yapamaz yani Allah yardımcın olsun ilk önce sen kendine yardım etmeye çalış
Yok reis limiti yok ettim hala içiyom ama çözüm değilİçmeye devam et hatta daha fazla içmeye gayret goster kesin kurtulursun