Bende varım @EşrefTEK80Bol şans
Bende varım @EşrefTEK80Bol şans
@RamizAmca Dayı asıl mesele ne açıkla artık dayıııKupon geliyor dostlar son rol. Gelirse @Marley dost sen aklımdasın yazamıyorum şimdi buraya meseleyi 😀😀
Bende varımKupon geliyor dostlar son rol. Gelirse @Marley dost sen aklımdasın yazamıyorum şimdi buraya meseleyi 😀😀
Yemek yapıyorum arada bakacağızNeyse ben duşa giriyorum @Marley kankam benim yerime getirir kuponu cünüp cünüp takip etmeyelim ajskskske 🤣🤣🤣
Allah rızası için bitir de gör bizi vallahi elim ayağım titriyor tansiyonum dustuKupon geliyor dostlar son rol. Gelirse @Marley dost sen aklımdasın yazamıyorum şimdi buraya meseleyi 😀😀
Gelsin dostKupon geliyor dostlar son rol. Gelirse @Marley dost sen aklımdasın yazamıyorum şimdi buraya meseleyi 😀😀
Bol bol şansHaydi bol şanslar dostlar .gelirse 6 kişiye daha ulaşırız bitiririz gunuEkli dosyayı görüntüle 902889
Bol şanslar dostumHaydi bol şanslar dostlar .gelirse 6 kişiye daha ulaşırız bitiririz gunuEkli dosyayı görüntüle 902889
Belki sayende evin kirasını çıkarırız dost bol şanslarHaydi bol şanslar dostlar .gelirse 6 kişiye daha ulaşırız bitiririz gunuEkli dosyayı görüntüle 902889
Bol şansHaydi bol şanslar dostlar .gelirse 6 kişiye daha ulaşırız bitiririz gunuEkli dosyayı görüntüle 902889
Sen bitirmeden ben bittim bol sansHaydi bol şanslar dostlar .gelirse 6 kişiye daha ulaşırız bitiririz gunuEkli dosyayı görüntüle 902889