- 9,220
- 6,347
- 113
Kesene bereket dostDostlar 5 dk ya ulasilacak 7 kisiye
Kesene bereket dostDostlar 5 dk ya ulasilacak 7 kisiye
Kesene bereketDostlar 5 dk ya ulasilacak 7 kisiye
tamamdır gardaşımDostlar 5 dk ya ulasilacak 7 kisiye
Burdayım can@RamizAmca nereye kayboldu ya
Kesene bereket dost beklemedeyizDostlar 5 dk ya ulasilacak 7 kisiye
Evet dost biliyorum benSende kendimi görüyorum @EşrefTEK80 bende poker turnuvasında 2 olup odul aldığımda 40 k ya yakın dağıtım yaptım çoğu kişi hatırlıyordur bunu Artemisbetin pokerklas turnuvasindan
Aynen hatırlıyorum gönlü bol insanSende kendimi görüyorum @EşrefTEK80 bende poker turnuvasında 2 olup odul aldığımda 40 k ya yakın dağıtım yaptım çoğu kişi hatırlıyordur bunu Artemisbetin pokerklas turnuvasindan
Geceden çıktık sabah 2 tur kazandık 1 tur kaybettik 17 kişiye ulaştık dedin 4 saat uyumadım konudaydım, yattık uyuduk şimdi de duş yemek vs. İşe gideceğim sana bol şanslar kendine iyiSon kupona gel reis takibe birazdan
Gençler ütü yapıyodum@RamizAmca halledecek özelden yazar sakin olun banlatmayın konuyu
nerdesin dayımmBurdayım can
Bro eşref almayan var mı bi adım daha atcam diyor. Ben ve 2-3 kişi kaldık galiba bu sefer sıkı takip etmiştikBurdayım can
Dayı ütü yakışmadıGençler ütü yapıyodum
3/4 nadir adamlardansın dost her daim farkındayız insallah devran bize bi dönse yapılacak güzellikler listeledik ama olmuyor masslef bu yıl bana şanssız geldiSende kendimi görüyorum @EşrefTEK80 bende poker turnuvasında 2 olup odul aldığımda 40 k ya yakın dağıtım yaptım çoğu kişi hatırlıyordur bunu Artemisbetin pokerklas turnuvasindan
Sen yoktun diğer listedeBro eşref almayan var mı bi adım daha atcam diyor. Ben ve 2-3 kişi kaldık galiba bu sefer sıkı takip etmiştik
ilk adımı unutma yazmıştım inşallah b12 seviyen iyidir kankam🥹🥹🥹Dostlar 5 dk ya ulasilacak 7 kisiye
Yarın işbaşı pzt normal . Kolay gelsinGençler ütü yapıyodum
Ramiz bey amca ben varmiyimSen yoktun diğer listede
Dayı ilk listede katıldık ama ödül alamadikSen yoktun diğer listede