Yine mi yokuzArkadaşlar ilk yarı bitiminden itibaren 9 kişi liste attım 7 kişiyi eşref direk bana Ödülleri atıcaz
Dayı lüferin tazesinden verdimArkadaşlar ilk yarı bitiminden itibaren 9 kişi liste attım 7 kişiyi eşref direk bana Ödülleri atıcaz
Aynen öyleTakip edenlere özelden ulaşılacak. Hiçbir şey olmamış gibi devam edilecek. Sen takip etmemişsin mesela
@RamizAmcaArkadaşlar ilk yarı bitiminden itibaren 9 kişi liste attım 7 kişiyi eşref direk bana Ödülleri atıcaz
@RamizAmca dayıcım varmıyız listede mola atış faulüne kadar yazdımArkadaşlar ilk yarı bitiminden itibaren 9 kişi liste attım 7 kişiyi eşref direk bana Ödülleri atıcaz
Ver verDayı lüferin tazesinden verdim
2760 elması da ekle öyle dağıt RamiskaraseksiArkadaşlar ilk yarı bitiminden itibaren 9 kişi liste attım 7 kişiyi eşref direk bana Ödülleri atıcaz
Başkan listede var miyim ben ona göre bekleyeyim mesaideyimArkadaşlar ilk yarı bitiminden itibaren 9 kişi liste attım 7 kişiyi eşref direk bana Ödülleri atıcaz
Millet 60-70 mesaj skor yazmiş sen 5 kez skor yazmışsın. Öyle olmuyorAma başından beri takip ettik tama esrefde begendi
Gene sona kaldık galiba😁Yine mi yokuz
HelalllDostlar odul sahiplerine birazdan ulasilacak. 60k çekim verdim. Bir tur daha devammm 😎😎
Sar gelsin kralDostlar odul sahiplerine birazdan ulasilacak. 60k çekim verdim. Bir tur daha devammm 😎😎
kesene bereket eşref nice kazançlaraDostlar odul sahiplerine birazdan ulasilacak. 60k çekim verdim. Bir tur daha devammm 😎😎
[/QU
Ezelden beri takip ediyorum Ramiz dayı 😂Arkadaşlar ilk yarı bitiminden itibaren 9 kişi liste attım 7 kişiyi eşref direk bana Ödülleri atıcaz
Kesene bereket dostDostlar odul sahiplerine birazdan ulasilacak. 60k çekim verdim. Bir tur daha devammm 😎😎
Kesene bereketDostlar odul sahiplerine birazdan ulasilacak. 60k çekim verdim. Bir tur daha devammm 😎😎
kesene bereketDostlar odul sahiplerine birazdan ulasilacak. 60k çekim verdim. Bir tur daha devammm 😎😎