Bol şans reis ben geldim ya kesin tutmaz şans yok bizdeBuyrun dostlar kuponumuz. Hepimize bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 902803
Bol şans dost o 6/7 kişi hangileri dost marleyin dediğine göre çıkarılmıştık dün aldık diyeBuyrun dostlar kuponumuz. Hepimize bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 902803
Bol sanslarBuyrun dostlar kuponumuz. Hepimize bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 902803
Bugün alamayanlar dedi dostBol şans dost o 6/7 kişi hangileri dost marleyin dediğine göre çıkarılmıştık dün aldık diye
Takiple sen eşrefin gönlü zengindirBol şans dost o 6/7 kişi hangileri dost marleyin dediğine göre çıkarılmıştık dün aldık diye
He alamadık işte onu merak ettimBugün alamayanlar dedi dost
Hiç almayan da var dostBol şans dost o 6/7 kişi hangileri dost marleyin dediğine göre çıkarılmıştık dün aldık diye
Adaya veda etti.Berduş abi nasılsın abi iyimisin abi iyi akşamlar abi
başlıyor meşalaleri yakın
[/QUOTE
stadı yakmayalım da iptal olmasın maç
Şey var bide@EşrefTEK80 Martı bokuyla deniz kirlenmez it ürür kervan yürür can sen canını sıkma neşesine takıl bu mesajı da yalakalık anlayana muz hediye edicem alakası yok adamın sinerjisini bozmak yok
Bol sans kralBuyrun dostlar kuponumuz. Hepimize bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 902803
Sadecee benim başıma gelebilecek bişey bu 118 115 iken de Utah 3 saniye kala üçlük atıp uzatmişti bişi demiyorumKonudan alakasız Allah için sabah çıldırdığım pozisyona bakın 1.40 kala 31 çıkmaması lazım neyse uzadı 118 118 250.5 alt son maçim uzatmanın son saniyesinde olana bakın kafayı yersin https://www.instagram.com/reel/DSg7IvcjuJx/?igsh=MWNtdTByYjNzNWNiZA==