- 3,608
- 1,553
- 113
Adaletsiz dağitim yapıyormuş onu diyorne yazmışlar ki aga
Adaletsiz dağitim yapıyormuş onu diyorne yazmışlar ki aga
Pişir yiğenimLüfer var
İçerde misin dayıPişir yiğenim
Olur☺Aynısından alalım ikinci yarı
2 eksiği de olur yeriz
hahah insanların dertlerine bakAdaletsiz dağitim yapıyormuş onu diyor
Daha çok neybalık etli hatunları daha cok![]()
La neye göre adaleti sağlayacakmış 😀 kendisine verse adalet mi olacakmışAdaletsiz dağitim yapıyormuş onu diyor
Adama traoreKazancın daim bol olsun Alamayan arkdslara attirsin yardimcilarn hakkina Girdiniz adama degil 👍 @EşrefTEK80
Bol şansBuyrun dostlar kuponumuz. Hepimize bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 902803
Bol şans esrefimEvet dostlar tekrardan selamlarr.. son 2 saatte Tumbete 75k daha vurdum. Tek adımlık kupon aticam gelirse bugün faydalanamayan 6-7 kişiye ulaşırım.
hoca bu konulara girmeyelim abdestin kaçar sonraDaha çok ney
İstersen adam bir kişiye ateşler geçer kendi kararı tamamenLa neye göre adaleti sağlayacakmış 😀 kendisine verse adalet mi olacakmış
Adam istese kimseye vermez gönlünden kopuyor verir Ben kaç roldür takip ediyorum bana hiç denk düşmedi ama elbet düşerLa neye göre adaleti sağlayacakmış 😀 kendisine verse adalet mi olacakmış
Hadi bu gelirse hak kazandın dostAdam istese kimseye vermez gönlünden kopuyor verir Ben kaç roldür takip ediyorum bana hiç denk düşmedi ama elbet düşer
Sinan gelir şimdi dur cano 😂@EşrefTEK80 Martı bokuyla deniz kirlenmez it ürür kervan yürür can sen canını sıkma neşesine takıl bu mesajı da yalakalık anlayana muz hediye edicem alakası yok adamın sinerjisini bozmak yok