- 9,220
- 6,347
- 113
@bedof34 nerdesin kral
Eyvallah amacımız insanlar kazansın siteler kazanmasın gönlünden koparsa Allah razı olsun derizHadi bu gelirse hak kazandın dost
Berduş abi nasılsın abi iyimisin abi iyi akşamlar abiKazancın daim bol olsun Alamayan arkdslara attirsin yardimcilarn hakkina Girdiniz adama degil 👍 @EşrefTEK80
AhahahahahSinan gelir şimdi dur cano 😂
Fransaya motivasyon konuşması yapmaya gitti asvel ve portle 😂@bedof34 nerdesin kral
Bol şanslar o zmnBuyrun dostlar kuponumuz. Hepimize bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 902803
Sahada canlı izliyor demekFransaya motivasyon konuşması yapmaya gitti asvel ve portle 😂
Adalet berduşun temelidirAdaletli dağıtım yapacak varsa ana sayfada yeni konu aç, üye etkinliğine tıklasın. Orada kendisi dağıtıp yapsın. Sadece para yemek için gelen adamlar etkinliğe, dağıtıma laf edip zırlıyor
Koç'un ensesinde olmazsa ümigini sıkacak 😂Sahada canlı izliyor demek
55 istiyorum ben3.per 45 üst istiyoruz seriden getirin
Olur yeriz dost55 istiyorum ben
Bol sanslar dostEvet dostlar tekrardan selamlarr.. son 2 saatte Tumbete 75k daha vurdum. Tek adımlık kupon aticam gelirse bugün faydalanamayan 6-7 kişiye ulaşırım.
umarım aga3.per 45 üst istiyoruz seriden getirin
Kılıcın keskin olsun dost@EşrefTEK80 89 da bitti maçı izliyorum ben ara ara yazarim