- 9,220
- 6,347
- 113
Tamam başkanım sıkıntı yokKonu amacını aşmasın beyler.. 🧐
Tamam başkanım sıkıntı yokKonu amacını aşmasın beyler.. 🧐
Bitmiyorlar 😅Yamyam mert
eşrefi ne kadar sevmesemde adam burda o kadar kişiye iyilik yapıyor hakkını yememek lazım sen alamadın diye böyle konuşmak yersizKazancın daim bol olsun Alamayan arkdslara attirsin yardimcilarn hakkina Girdiniz adama degil 👍 @EşrefTEK80
Dayı takipteyiz zaten devreye girdilerHaydi gençler Seri takip
Bol bol şanslarEvet dostlar tekrardan selamlarr.. son 2 saatte Tumbete 75k daha vurdum. Tek adımlık kupon aticam gelirse bugün faydalanamayan 6-7 kişiye ulaşırım.
Time outDayı takipteyiz zaten devreye girdiler
Bol şansBuyrun dostlar kuponumuz. Hepimize bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 902803
Yes diskoTime out
Partizane ?Yes disko
ComennnPartizane ?
Valla katılıyorum sana ben tanımam etmem rollünede hiç katılmadım ama sürekli burda dağıtım yaptığını görüyorum herkes yapmazeşrefi ne kadar sevmesemde adam burda o kadar kişiye iyilik yapıyor hakkını yememek lazım sen alamadın diye böyle konuşmak yersiz![]()
Bol şanslarBuyrun dostlar kuponumuz. Hepimize bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 902803
Yiğen çinekop varmıYes disko
Siet dost seni biliyoz bizTam kuponu yüklüyodum buraya mesajı gördüm huzurum kaçtı yemin ederim ya
Sen kimi seviyon laeşrefi ne kadar sevmesemde adam burda o kadar kişiye iyilik yapıyor hakkını yememek lazım sen alamadın diye böyle konuşmak yersiz![]()
ne yazmışlar ki agaSiet dost seni biliyoz biz
Lüfer varYiğen çinekop varmı