- 3,618
- 1,557
- 113
Bol şans dostDostlar bu gelirse dagitalim. Zaten belli takipçiler 3 kişi onlara verelim ödülü. İnşallah gelir Ekli dosyayı görüntüle 902068
Bol şans dostDostlar bu gelirse dagitalim. Zaten belli takipçiler 3 kişi onlara verelim ödülü. İnşallah gelir Ekli dosyayı görüntüle 902068
Kanka bize ver demiyorum cebine kalsın oynama sakinleş diye dedimReis daha birşey kazanamadık ki 😃😃
Adamsın Eşref Yiğidi öldür hakkını yeme neyse odur üç kişi vardık sonradan geldi çoğuDostlar bu gelirse dagitalim. Zaten belli takipçiler 3 kişi onlara verelim ödülü. İnşallah gelir Ekli dosyayı görüntüle 902068
Basladı bol sansKanka bize ver demiyorum cebine kalsın oynama sakinleş diye dedim
Ben ayıktırdım mevzuyu zaten o şekildeKanka bize ver demiyorum cebine kalsın oynama sakinleş diye dedim
Bızım basımız kelmiAdamsın Eşref Yiğidi öldür hakkını yeme neyse odur üç kişi vardık sonradan geldi çoğu
Muro sakin bol sans diledik sadeceAdamsın Eşref Yiğidi öldür hakkını yeme neyse odur üç kişi vardık sonradan geldi çoğu
Kral Lafım sana değil ki üstüne niye aldın Seni görmedim bile Bol şans dediğiniMuro sakin bol sans diledik sadece
Sabahtan beri 3 kişi vardı rol sahibi bilir BunuBızım basımız kelmi
He tamamdır dost o zamanKral Lafım sana değil ki üstüne niye aldın Seni görmedim bile Bol şans dediğini
Kuruuuuuuuuuu1 dk kuru
Kurudu83 barem