- 57,935
- 28,012
- 113
Öteki kupon geldi biri gelmedi ama@EşrefTEK80 maçı kuruttum tek başıma 😄
Öteki kupon geldi biri gelmedi ama@EşrefTEK80 maçı kuruttum tek başıma 😄
Bence çeksin kar cebe yakışırÖteki kupon geldi biri gelmedi ama
Aynen öyle dediğin gibiBence çeksin kar cebe yakışır
Reis daha birşey kazanamadık ki 😃😃Bence çeksin kar cebe yakışır
Çek Geri çekil diyor dağıt demiyor kiReis daha birşey kazanamadık ki 😃😃
Kanka dagitim zaten mesele değil ki. Kendi acimdan söyledim 10k atip 18k yi çekmek belki doğru olandır ama ben o tarz oynamıyorum. Belki de hepsini kaybetcem bilemeyiz ama o tarz oynamıyorum yaniÇek Geri çekil diyor dağıt demiyor ki
Anladım KralKanka dagitim zaten mesele değil ki. Kendi acimdan söyledim 10k atip 18k yi çekmek belki doğru olandır ama ben o tarz oynamıyorum. Belki de hepsini kaybetcem bilemeyiz ama o tarz oynamıyorum yani
O zaman acele etme kazan da şu betomu çekeceğim Sabahtan beri buradayım 😄Kanka dagitim zaten mesele değil ki. Kendi acimdan söyledim 10k atip 18k yi çekmek belki doğru olandır ama ben o tarz oynamıyorum. Belki de hepsini kaybetcem bilemeyiz ama o tarz oynamıyorum yani
Bol sansDostlar bu gelirse dagitalim. Zaten belli takipçiler 3 kişi onlara verelim ödülü. İnşallah gelir Ekli dosyayı görüntüle 902068
Bol sanslaarDostlar bu gelirse dagitalim. Zaten belli takipçiler 3 kişi onlara verelim ödülü. İnşallah gelir Ekli dosyayı görüntüle 902068
Gelsinde reis inşallahO zaman acele etme kazan da şu betomu çekeceğim Sabahtan beri buradayım 😄
Von buDostlar bu gelirse dagitalim. Zaten belli takipçiler 3 kişi onlara verelim ödülü. İnşallah gelir Ekli dosyayı görüntüle 902068
Yeşil ışıklain sönmesin @EşrefTEK80 gelir umarım sabah sabah yüzümüz GülerDostlar bu gelirse dagitalim. Zaten belli takipçiler 3 kişi onlara verelim ödülü. İnşallah gelir Ekli dosyayı görüntüle 902068
Kanka senin şu alt sevdana bitiğimDostlar bu gelirse dagitalim. Zaten belli takipçiler 3 kişi onlara verelim ödülü. İnşallah gelir Ekli dosyayı görüntüle 902068
GelirGelsinde reis inşallah
gelirse kazananlar bellımı esref tek Bosuna beklemeyelım oyleyse knkGelsinde reis inşallah