- 3,603
- 1,645
- 113
@EşrefTEK80 yavruuuuuu maç var rol var herşey var
Ya Maç verme Ne olursun yaŞaka Maka @EşrefTEK80 sana Bir maç veriyorum hazirsan 🤣🤣🤣
Şurda kafa dağıttığımız tek yerİsteyen kavga etsin sorun yok. Takip edene hakkını veriyor adam , yok ben 1945 ten beri takip ediyorum, yok 4 gün önce gece üst olur demiştim unuttun mu beni , ben var mıyım , hakkımı helal etmiyem diyen inanın konunun içine ediyor .adam hakkaniyetle dağıtıyor darlmayın insanı da güzel güzel takip edin a dostlar
Dayı sen ne zaman dirildin@EşrefTEK80 yavruuuuuu maç var rol var herşey var
Ver reis. Su Çin basket gerçek mi simülasyon mu dostlar baskettekiŞaka Maka @EşrefTEK80 sana Bir maç veriyorum hazirsan 🤣🤣🤣
Sabah sabah iyi giydiriyon sende 😂😂Farugun karnının doymasini bekliyor
O zaman biz de yazalım iki gün önce eşref 5K sözü vardı kupon gelseydi o zaman her rolde yazayım 5K bana vereceksinİsteyen kavga etsin sorun yok. Takip edene hakkını veriyor adam , yok ben 1945 ten beri takip ediyorum, yok 4 gün önce gece üst olur demiştim unuttun mu beni , ben var mıyım , hakkımı helal etmiyem diyen inanın konunun içine ediyor .adam hakkaniyetle dağıtıyor darlmayın insanı da güzel güzel takip edin a dostlar
Umarım gelir kuponların, bol şansVer reis. Su Çin basket gerçek mi simülasyon mu dostlar basketteki
Simülasyon bekle 11.30Ver reis. Su Çin basket gerçek mi simülasyon mu dostlar basketteki
Muro sen başkasın kral 😎O zaman biz de yazalım iki gün önce eşref 5K sözü vardı kupon gelseydi o zaman her rolde yazayım 5K bana vereceksin
Girme o maçlara çoluk çocuk hücum süresi yok sakın gitme onlaraVer reis. Su Çin basket gerçek mi simülasyon mu dostlar basketteki
Aynen öyle bana da uzun süre denk gelmedi dün akşam bu baktım DM geldi kazandın diye verdiler yani adam daha ne yapsın kazandıkça biseyler veriyor 10 bin yakala 3 binini dağıt bakalım da görelimİsteyen kavga etsin sorun yok. Takip edene hakkını veriyor adam , yok ben 1945 ten beri takip ediyorum, yok 4 gün önce gece üst olur demiştim unuttun mu beni , ben var mıyım , hakkımı helal etmiyem diyen inanın konunun içine ediyor .adam hakkaniyetle dağıtıyor darlmayın insanı da güzel güzel takip edin a dostlar
Dayı ulaşamazlarsa bana laf etme valla seçildinmi bilmiyorumda seçildiysem dm gelir
Yasin Benim hakkımda kim ne diyorsa desin hiç fark etmez Ben günü kurtarırım kayar giderim aç köpek gibi fazlasında gözüm yok çoğu insan gibi fazlasını alayım fazlasını alayım fazlasını alayımİsteyen kavga etsin sorun yok. Takip edene hakkını veriyor adam , yok ben 1945 ten beri takip ediyorum, yok 4 gün önce gece üst olur demiştim unuttun mu beni , ben var mıyım , hakkımı helal etmiyem diyen inanın konunun içine ediyor .adam hakkaniyetle dağıtıyor darlmayın insanı da güzel güzel takip edin a dostlar
Onların gerçek olduğuna beni kimse inandıramazVer reis. Su Çin basket gerçek mi simülasyon mu dostlar basketteki