Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 9K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,260
11,934
113
İsteyen kavga etsin sorun yok. Takip edene hakkını veriyor adam , yok ben 1945 ten beri takip ediyorum, yok 4 gün önce gece üst olur demiştim unuttun mu beni , ben var mıyım , hakkımı helal etmiyem diyen inanın konunun içine ediyor .adam hakkaniyetle dağıtıyor darlmayın insanı da güzel güzel takip edin a dostlar
Şurda kafa dağıttığımız tek yer:)

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
58,859
28,895
113
İsteyen kavga etsin sorun yok. Takip edene hakkını veriyor adam , yok ben 1945 ten beri takip ediyorum, yok 4 gün önce gece üst olur demiştim unuttun mu beni , ben var mıyım , hakkımı helal etmiyem diyen inanın konunun içine ediyor .adam hakkaniyetle dağıtıyor darlmayın insanı da güzel güzel takip edin a dostlar
O zaman biz de yazalım iki gün önce eşref 5K sözü vardı kupon gelseydi o zaman her rolde yazayım 5K bana vereceksin

Sefa6333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,719
395
83
Aynen öyle bana da uzun süre denk gelmedi dün akşam bu baktım DM geldi kazandın diye verdiler yani adam daha ne yapsın kazandıkça biseyler veriyor 10 bin yakala 3 binini dağıt bakalım da görelim

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
58,859
28,895
113
Yasin Benim hakkımda kim ne diyorsa desin hiç fark etmez Ben günü kurtarırım kayar giderim aç köpek gibi fazlasında gözüm yok çoğu insan gibi fazlasını alayım fazlasını alayım fazlasını alayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...