- 19,344
- 12,861
- 113
İster istemez gerilir Muro . 👍🏻Hahshahah sence Eşref dinler mi onları
İster istemez gerilir Muro . 👍🏻Hahshahah sence Eşref dinler mi onları
Boğazında kalır bak kem gözlüyüm benBende yemedim ama şu ay sonu bi gelsin ilk siparişi kokoreç söyleyip sana yerken selfie atcam
Dayı sende isminin hakkını veriyon he biz nerdeyiz sen nerdesinİcraat sahnesi başlar ondan sonra 👍👍 adı Büyük
Onu bırak Mercedes'te beni ne zaman geliyorsun alıyorsun gezdirmeye 😄Yapıyoruzda ne oluyor kokoreç diyip gidiyorum yedik mi![]()
Sen mi yazican aciklican miHelal olsun valla ödeme geldi🤣🤣
Afiyet olsunDün gece bi uykuluk yedim yalnız inanılmaz. Burdan Didimdeki Gözde Kokoreçe teşekkür ederim 🤣 son paramı aldılar ama helâl olsun, 🤣
Yapma şu pp yi işte 🤣Zaten dümende işte 😀
Uyuz olur gerilmeyi bırakİster istemez gerilir Muro . 👍🏻
Tebrikler dostHelal olsun valla ödeme geldi🤣🤣
Yap kupon agaBeyler 1 maç daha yapıp ödülü 10 kişi mi yapalım 5 kişi yeterlimi ne diyorsunuz.
Paşa gönlün nasıl bilirse abi 👍🧿Beyler 1 maç daha yapıp ödülü 10 kişi mi yapalım 5 kişi yeterlimi ne diyorsunuz.
Sana da helal olsun, 😀Helal olsun valla ödeme geldi🤣🤣
Tamam yapalımYap kupon aga
Mercedes değil lan passat aşiret paketOnu bırak Mercedes'te beni ne zaman geliyorsun alıyorsun gezdirmeye 😄
Şu an maç var mıBeyler 1 maç daha yapıp ödülü 10 kişi mi yapalım 5 kişi yeterlimi ne diyorsunuz.
5 kişi ver Eşref 10 kişi de gider bu seferBeyler 1 maç daha yapıp ödülü 10 kişi mi yapalım 5 kişi yeterlimi ne diyorsunuz.
DuralımBeyler 1 maç daha yapıp ödülü 10 kişi mi yapalım 5 kişi yeterlimi ne diyorsunuz.
erken gelmis tebriklerHelal olsun valla ödeme geldi🤣🤣