Erkek gibi söylenirse ne olurBüllük![]()
Erkek gibi söylenirse ne olurBüllük![]()
Avitöre uçağa ben girerim45k vurduk totelde gece.. Süper oldu umarım daha da uçuşa geçeriz.. kemerleri bağlayın dostlar🤣🤣
Kalbi temiz insan ahmeti düşundün varya adamsın adam hadi bol sansın olsun ben sonra katılırım😚@Ahmetdeveci nerdesin burda mısın kardeşim sen ?
Ulan ne adamsın varya 🤣Ahmet şuan rüyasında Ribaund indiriyor
Tebrikler kesene bereket ayağına taş değmesin Allah senden razı olsun iyi ki varsın45k vurduk totelde gece.. Süper oldu umarım daha da uçuşa geçeriz.. kemerleri bağlayın dostlar🤣🤣
Bana Biürlik diyor RomaBüllük![]()
daim olsun45k vurduk totelde gece.. Süper oldu umarım daha da uçuşa geçeriz.. kemerleri bağlayın dostlar🤣🤣
Organize sanayide olabilir iş arıyordur dost 😅@Ahmetdeveci nerdesin burda mısın kardeşim sen ?
Ahmet yok ahmetin has kankası joe var ben kazanıp ahmete simit çay parası atarmÇocuk iki gün takip etti eğer şuan burdaysa ulaşırsa 2k rol bakiye ödül ona
Ban yerimErkek gibi söylenirse ne olur
AhhahhsaAhmet yok ahmetin has kankası joe var ben kazanıp ahmete simit çay parası atarm
TalibimÇocuk iki gün takip etti eğer şuan burdaysa ulaşırsa 2k rol bakiye ödül ona
Anahtar takımı almaya gitmişOrganize sanayide olabilir iş arıyordur dost 😅
130 136Bitmedimi hala
Yagciliktan Emir vermeye geçmişsin 🤣Eşref 100 K koy bana 5K rol açtıracaksın o zaman parayı bulacağım
@EşrefTEK80