- 11,586
- 4,247
- 113
Allah'tan dep destekledi
Aynen öyleAllah'tan dep destekledi
Yetim kontenjanda beni de alır hahajajŞimdi 10 kişi 500 der reis @EşrefTEK80
Bareme oynadılar kanka bakma bu perde 60 üstü gelirdide molalarda gene döndürdüler maçı adam 2 per 58.5 üst almış aiscore da eve sövüyor@JoeQuanqa dediğin gibi oldu 1.per üst 2. Per alt
Ben baştan düşmanımı seçmenBen aramizdaki cenabeti buldum Beyler . @Ahmetdeveci . Olmadığı her kupon tuttu. Olduğu her kupon yattı 🤣🤣
Yok mu la şuan o varken almadık hiçBen aramizdaki cenabeti buldum Beyler . @Ahmetdeveci . Olmadığı her kupon tuttu. Olduğu her kupon yattı 🤣🤣
AynenBen aramizdaki cenabeti buldum Beyler . @Ahmetdeveci . Olmadığı her kupon tuttu. Olduğu her kupon yattı 🤣🤣
Evlerinden su yok hamam parası at adam gitsin yoksa işin yaşBen aramizdaki cenabeti buldum Beyler . @Ahmetdeveci . Olmadığı her kupon tuttu. Olduğu her kupon yattı 🤣🤣
Saf temiz bir kardeşimiz iş arim diyordu sabahtan beri .yazık öyle deme dost 😅🤣Ben aramizdaki cenabeti buldum Beyler . @Ahmetdeveci . Olmadığı her kupon tuttu. Olduğu her kupon yattı 🤣🤣
Dermi der,,Şimdi 10 kişi 500 der reis @EşrefTEK80
Sus çağırma 😄Ben aramizdaki cenabeti buldum Beyler . @Ahmetdeveci . Olmadığı her kupon tuttu. Olduğu her kupon yattı 🤣🤣
Beyler mi 😁Ben aramizdaki cenabeti buldum Beyler . @Ahmetdeveci . Olmadığı her kupon tuttu. Olduğu her kupon yattı 🤣🤣
Yok ahmet yorgunum diyip çıktı iyiki çıkmış cenabetlik konusunda wasil 1 numafa ahmst 2Yok mu la şuan o varken almadık hiç
Yok demez 5 6 kişiŞimdi 10 kişi 500 der reis @EşrefTEK80
Ne baremi dost donovan faul problemine girdi 2 per sure almadi adam akilli ondan dolayı cavs sayi atamadiBareme oynadılar kanka bakma bu perde 60 üstü gelirdide molalarda gene döndürdüler maçı adam 2 per 58.5 üst almış aiscore da eve sövüyor