- 5,074
- 2,091
- 113
İnanırımYok ahmet yorgunum diyip çıktı iyiki çıkmış cenabetlik konusunda wasil 1 numafa ahmst 2
İnanırımYok ahmet yorgunum diyip çıktı iyiki çıkmış cenabetlik konusunda wasil 1 numafa ahmst 2
AhhaahahaReis sevdim ben o adamı ya. Takiliyorum ona
Bareme oynadılar dost ben biliyorum hatta brunson ile beraber kupon uaptıkNe baremi dost donovan faul problemine girdi 2 per sure almadi adam akilli ondan dolayı cavs sayi atamadi
Cok tehlikeli takım. Pimi çekilmiş bomba. Ne yapacağı hiç belli olmazDostlar bu cleavand 30 atar mı 3.per sizce
3. Per tehlike demekDostlar bu cleavand 30 atar mı 3.per sizce
Oyuncular dengesiz ama atınca atıyor clevandCok tehlikeli takım. Pimi çekilmiş bomba. Ne yapacağı hiç belli olmaz
Bence atarDostlar bu cleavand 30 atar mı 3.per sizce
Duraklama dönemi dost . Biraz da kasaya çalışırlarBence atar
Maçı izlemedin mi sen girilmez bu maça asla New York belirler bu maçın gidişatınıDostlar bu cleavand 30 atar mı 3.per sizce
Cavs ta donovan takimin herseyi adam 2 per faulden dolayı sure alamadi yoksa cavs 25 ustu rahat atardiBareme oynadılar dost ben biliyorum hatta brunson ile beraber kupon uaptık
ben bi ara hep tek gol tek sayı yatıyordum en sın son maç iy 2-1 bitti maçı tam hatırlamıyorjm 29dk 2-1 ms 2-1 bitti sana yemin ediyorum öyle bi küfür edicektinde tövbe dedim kumar böyle bişey bak kendimden geçtim tövbe allah kitap gidicektim sonra sakinleştirdim kendimi ama kan beynime sıçramıştıAisscore da herkes ateist oldu dost 🤣 sövmekten
Bence atar gibi amaDostlar bu cleavand 30 atar mı 3.per sizce
Cavs bence iyi takım ne zaman oynasam üst geliyor oynamasam gelmiyor seviyor heralde oda heniCavs ta donovan takimin herseyi adam 2 per faulden dolayı sure alamadi yoksa cavs 25 ustu rahat atardi
İyice boku çıkcakDostlar bu cleavand 30 atar mı 3.per sizce