Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 9K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,641
1,440
113
500k ye yakin belkide forumda para dağıttım olabilir son 2 ayda 30k den fazla on planda veya dm den para dağıttım millete sadece görünen kısım da aktif olmasak bile arka planda çok kişiye destek olduk ama boynuz kulağı gecti artik
Yanlış kişilere atıyorsunuz belki para sağlam kişilerde vardır bakmak lazım 😄

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,199
32,642
113
Borç istenmesi olayına karşıyım ben sadece çok eski arkadaşların varsa onlara sorulabilir onun harici atarsa atar atmazsa şans parası attın diye darlanmaz kimse bende var 5-6 senelik forum arkadaşlar telefonda hala konuşuyoruz sorun yok aramızda
Borc isine akli adam girmez burda ben daha kimseden borc ver al mevzusuna dahi girmedim dm kapalı benim kimseye borc ver diye yazmam ama burda ne kadar iyilik edersen et günün sonun da kotu olan sen oluyorsun eniste ben ve senin gibi adamlar suan forumda etkinlik açamıyoruz forumda kupon paylaşırım tg den wp den dm den yazarlar bende ins kupon gelmez derim yoksa her gün bizde rol acan adamlardır ama millet isin pozunu çıkardı resmen

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,352
7,699
113
Borc isine akli adam girmez burda ben daha kimseden borc ver al mevzusuna dahi girmedim dm kapalı benim kimseye borc ver diye yazmam ama burda ne kadar iyilik edersen et günün sonun da kotu olan sen oluyorsun eniste ben ve senin gibi adamlar suan forumda etkinlik açamıyoruz forumda kupon paylaşırım tg den wp den dm den yazarlar bende ins kupon gelmez derim yoksa her gün bizde rol acan adamlardır ama millet isin pozunu çıkardı resmen
Adamlar kuponu attığın gibi aha bunda par var diyip yazıyolar, bi sor bakalım o ne parası adamın maaşı mı alın teri mi vs ney ama sorgulamadan yazıyolar cidden değişik insan cok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...