- 14,547
- 26,685
- 113
İlk çeyreğe üst oyna sonra bu maçdan kaç sana mülayim tüyosuCleavand maçı iy 116.5 üst olur mu beylerrr
İlk çeyreğe üst oyna sonra bu maçdan kaç sana mülayim tüyosuCleavand maçı iy 116.5 üst olur mu beylerrr
Yanlış kişilere atıyorsunuz belki para sağlam kişilerde vardır bakmak lazım 😄500k ye yakin belkide forumda para dağıttım olabilir son 2 ayda 30k den fazla on planda veya dm den para dağıttım millete sadece görünen kısım da aktif olmasak bile arka planda çok kişiye destek olduk ama boynuz kulağı gecti artik
Bolşanslar dostŞansımız bol olsun gelirse son adım atar dagitima çıkarız.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 905080
Bol şans diliyorumŞansımız bol olsun gelirse son adım atar dagitima çıkarız.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 905080
Yess haydiŞansımız bol olsun gelirse son adım atar dagitima çıkarız.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 905080
Borc isine akli adam girmez burda ben daha kimseden borc ver al mevzusuna dahi girmedim dm kapalı benim kimseye borc ver diye yazmam ama burda ne kadar iyilik edersen et günün sonun da kotu olan sen oluyorsun eniste ben ve senin gibi adamlar suan forumda etkinlik açamıyoruz forumda kupon paylaşırım tg den wp den dm den yazarlar bende ins kupon gelmez derim yoksa her gün bizde rol acan adamlardır ama millet isin pozunu çıkardı resmenBorç istenmesi olayına karşıyım ben sadece çok eski arkadaşların varsa onlara sorulabilir onun harici atarsa atar atmazsa şans parası attın diye darlanmaz kimse bende var 5-6 senelik forum arkadaşlar telefonda hala konuşuyoruz sorun yok aramızda
Haydi bakalım bol şans olaŞansımız bol olsun gelirse son adım atar dagitima çıkarız.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 905080
Bol şanslar umarım ben dedim demek istemiyorumŞansımız bol olsun gelirse son adım atar dagitima çıkarız.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 905080
Passion boyun devrilsin hemi@bedof34 nerdesin kral boynun mu devrildi
Olur gibi ya 5 dk inceledimCleavand maçı iy 116.5 üst olur mu beylerrr
Haydi bakalım şeytanımız bol olsunŞansımız bol olsun gelirse son adım atar dagitima çıkarız.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 905080
Devletin yeni açıkladığı asgari ucretten fazla kazanıyorsun forumda maşallah 😄Getir lim
Haydi bol dansŞansımız bol olsun gelirse son adım atar dagitima çıkarız.. bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 905080
AdamsinDevletin yeni açıkladığı asgari ucretten fazla kazanıyorsun forumda maşallah 😄
Adamlar kuponu attığın gibi aha bunda par var diyip yazıyolar, bi sor bakalım o ne parası adamın maaşı mı alın teri mi vs ney ama sorgulamadan yazıyolar cidden değişik insan cokBorc isine akli adam girmez burda ben daha kimseden borc ver al mevzusuna dahi girmedim dm kapalı benim kimseye borc ver diye yazmam ama burda ne kadar iyilik edersen et günün sonun da kotu olan sen oluyorsun eniste ben ve senin gibi adamlar suan forumda etkinlik açamıyoruz forumda kupon paylaşırım tg den wp den dm den yazarlar bende ins kupon gelmez derim yoksa her gün bizde rol acan adamlardır ama millet isin pozunu çıkardı resmen