- 14,558
- 26,717
- 113
1 den 81 e kadar il plakasi gerisi karışık 😀100 tane aldıysa seri almıştır yarısını nasıl kurtarsın amortiyle
1 den 81 e kadar il plakasi gerisi karışık 😀100 tane aldıysa seri almıştır yarısını nasıl kurtarsın amortiyle
Teşekkürler iyidir Money Yok forumda boş boş dolanıyorum. Senden nbrEyvallah golfcümetin naber
Yok milli piyango siteden aldımNimet abladan alsaydın bari
Metin yumurtlarsa o biletlere de para çıkar mülayim1 den 81 e kadar il plakasi gerisi karışık 😀
Eşref abiniz yapmiyormu birşeyler haydaaaaTeşekkürler iyidir Money Yok forumda boş boş dolanıyorum
Esrefin Rollleride seninkisi Gibi uzun sürüyor pek takip etmiyorum. Eşref ten Bi 🍞 yiyemedik gittiEşref abiniz yapmiyormu birşeyler haydaaaa
Naberssss 😁1 den 81 e kadar il plakasi gerisi karışık 😀
Senin kadar yapamıyoruz biz mulayim reis eline su dökülmez. Ateşle surdan bı 5k da cepleri para görsün dostlarınEşref abiniz yapmiyormu birşeyler haydaaaa
Sen aslında çoğu kisi gibi kuponu paylaşıp odul verilmeyecek borçlarım var desen öyle daha çok kıymetin bilinir. Geçen bir konu açtın kriptoyla ilgili bir kac kisi cevap verdi sadece. Burada o kadar dağıtım yaptın arkada kactane toplu mesaj açıldı kac kisi eline sağlık kesene bereket dedi. Demez çünkü çoğu menfaatçi. Şurada dibi görsen 2 gün sonra yaptıkların unutulur. Kısaca herkesi memnun edemezsinAbi bakın ödül atcam dememistim gönlümden koptu . Benim de gözüme o adam çarptı. Neden böyle yapıyorsunuz ya. Abi ben konu acmicam bir daha bu rolü bitirip. Ayıp ediyorusnuz ama gercekten çok ayıp ediyonuz
Sponsor aranıyor mülayimmmmmSenin kadar yapamıyoruz biz mulayim reis eline su dökülmez. Ateşle surdan bı 5k da cepleri para görsün dostların
Biz bıraktık o işleri eşref kardeş yoruyor artık beni. Ara ara rolümüzü yapıp kaybedip gidiyoruz😀Senin kadar yapamıyoruz biz mulayim reis eline su dökülmez. Ateşle surdan bı 5k da cepleri para görsün dostların
Eşref tek Cep delik cepken delikSenin kadar yapamıyoruz biz mulayim reis eline su dökülmez. Ateşle surdan bı 5k da cepleri para görsün dostların
Sağlık olsun abi ne diyelim bizlerde öğreniyoruz dostu... Ona göre de muamele çekiyoruz ondan sonra da diyorlar ben niye yokumSen aslında çoğu kisi gibi kuponu paylaşıp odul verilmeyecek borçlarım var desen öyle daha çok kıymetin bilinir. Geçen bir konu açtın kriptoyla ilgili bir kac kisi cevap verdi sadece. Burada o kadar dağıtım yaptın arkada kactane toplu mesaj açıldı kac kisi eline sağlık kesene bereket dedi. Demez çünkü çoğu menfaatçi. Şurada dibi görsen 2 gün sonra yaptıkların unutulur. Kısaca herkesi memnun edemezsin
Atıp da insanlara hiçbir karşılık beklemeyen Adam gibi adamsın senSenin kadar yapamıyoruz biz mulayim reis eline su dökülmez. Ateşle surdan bı 5k da cepleri para görsün dostların
Şansın geri dönsün inşallah reisimBiz bıraktık o işleri eşref kardeş yoruyor artık beni. Ara ara rolümüzü yapıp kaybedip gidiyoruz😀
Genel olarak dediklerin doğru ama arada doğru insanlar da var ve kralSen aslında çoğu kisi gibi kuponu paylaşıp odul verilmeyecek borçlarım var desen öyle daha çok kıymetin bilinir. Geçen bir konu açtın kriptoyla ilgili bir kac kisi cevap verdi sadece. Burada o kadar dağıtım yaptın arkada kactane toplu mesaj açıldı kac kisi eline sağlık kesene bereket dedi. Demez çünkü çoğu menfaatçi. Şurada dibi görsen 2 gün sonra yaptıkların unutulur. Kısaca herkesi memnun edemezsin
Herkesi memnun etmek o....u nun işidir😉Sen aslında çoğu kisi gibi kuponu paylaşıp odul verilmeyecek borçlarım var desen öyle daha çok kıymetin bilinir. Geçen bir konu açtın kriptoyla ilgili bir kac kisi cevap verdi sadece. Burada o kadar dağıtım yaptın arkada kactane toplu mesaj açıldı kac kisi eline sağlık kesene bereket dedi. Demez çünkü çoğu menfaatçi. Şurada dibi görsen 2 gün sonra yaptıkların unutulur. Kısaca herkesi memnun edemezsin
Yapıyo adam mülayim senin gençliğin gibiEşref abiniz yapmiyormu birşeyler haydaaaa
Eşref modunu yakalamışssınSenin kadar yapamıyoruz biz mulayim reis eline su dökülmez. Ateşle surdan bı 5k da cepleri para görsün dostların