Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 9K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,791
6,251
113
Abi bakın ödül atcam dememistim gönlümden koptu . Benim de gözüme o adam çarptı. Neden böyle yapıyorsunuz ya. Abi ben konu acmicam bir daha bu rolü bitirip. Ayıp ediyorusnuz ama gercekten çok ayıp ediyonuz
Sen aslında çoğu kisi gibi kuponu paylaşıp odul verilmeyecek borçlarım var desen öyle daha çok kıymetin bilinir. Geçen bir konu açtın kriptoyla ilgili bir kac kisi cevap verdi sadece. Burada o kadar dağıtım yaptın arkada kactane toplu mesaj açıldı kac kisi eline sağlık kesene bereket dedi. Demez çünkü çoğu menfaatçi. Şurada dibi görsen 2 gün sonra yaptıkların unutulur. Kısaca herkesi memnun edemezsin

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,699
8,069
113
Sen aslında çoğu kisi gibi kuponu paylaşıp odul verilmeyecek borçlarım var desen öyle daha çok kıymetin bilinir. Geçen bir konu açtın kriptoyla ilgili bir kac kisi cevap verdi sadece. Burada o kadar dağıtım yaptın arkada kactane toplu mesaj açıldı kac kisi eline sağlık kesene bereket dedi. Demez çünkü çoğu menfaatçi. Şurada dibi görsen 2 gün sonra yaptıkların unutulur. Kısaca herkesi memnun edemezsin
Sağlık olsun abi ne diyelim bizlerde öğreniyoruz dostu... Ona göre de muamele çekiyoruz ondan sonra da diyorlar ben niye yokum

Sefa6333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,714
394
83
Genel olarak dediklerin doğru ama arada doğru insanlar da var ve kral

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,555
1,633
113
Herkesi memnun etmek o....u nun işidir😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...