- 16,323
- 8,582
- 113
Ahxhjsksk yav ben burda bahaneye dikkat çekmek için yazdım. Düşün ki siteye 1k yatırdın. 200 liralık kupon yaptın. Kalan 800ü zaten kaybedecen diye siliyolarYa aq tecavüzcü coşkun bile bu kadar gaddar değildi
Ahxhjsksk yav ben burda bahaneye dikkat çekmek için yazdım. Düşün ki siteye 1k yatırdın. 200 liralık kupon yaptın. Kalan 800ü zaten kaybedecen diye siliyolarYa aq tecavüzcü coşkun bile bu kadar gaddar değildi
Sen yılbaşına yapmıssındır bir program bacanak brnim tanıdıgım enişte boş gecmez özel günleri 😄😄Kimisi düzgün oluyor ama çoğu dolandırıcı helal paraya denk geldi o gün heralde 😂🤣
Toplasan 3 defa zınk sesi gelmiştir ege'den fırsat gelmiyordu kşEn çok kanı sen kaybettin dimi @Mrlbra şehit oldunda
Ege de tombala çekti sonda demi sevmezdim ztnToplasan 3 defa zınk sesi gelmiştir ege'den fırsat gelmiyordu kş
Jojo kodNCAMSLMXR
Fırında boğazına tahinli çörek kaçmış rahmetli olduOnu @Valenciennes bilir
Ncamslmxr jojo kodGeçiştirme şimdi konuyu
Özelden ilet uyarı mesajını brom ingilizce sorun yokSebebini bilmiyorum ama binance tr ye hangi hesapdan para attiysam geri iade etti. Canliyi da bulamıyorum hep hazır mesaj çıkıyor karşıma reis
Geçen hana bizde deriniz demiştin o denizdeki derindi galibaFırında boğazına tahinli çörek kaçmış rahmetli oldu
Ya ben nerden bileyim aq müge anlı mıyız kardeşim biz
Geciktiricimi ne alaka enişfeGeçiştirme şimdi konuyu
Ne ekledi merak ettiNCAMSLMXR
Müge anliya basvurman lazimdiFırında boğazına tahinli çörek kaçmış rahmetli oldu
Ya ben nerden bileyim aq müge anlı mıyız kardeşim biz
Ne ekledi reis ben grmedim bile vallaNcamslmxr jojo kod
Kayıp bonusu ekleyecekse sorun yok dost zaten ben her zaman 200 liralık oynarımAhxhjsksk yav ben burda bahaneye dikkat çekmek için yazdım. Düşün ki siteye 1k yatırdın. 200 liralık kupon yaptın. Kalan 800ü zaten kaybedecen diye siliyolar
Sweet bonanza 20 spinNe ekledi reis ben grmedim bile valla
10tl hayırlı olsunSweet bonanza 20 spin
Bide şapşap vardı aselsanda çalışıyorum ayağına adamı tokatlayıp gıtmıştı aqToplasan 3 defa zınk sesi gelmiştir ege'den fırsat gelmiyordu kş