100 bine bende sıfırım135e temiziz puhah
100 bine bende sıfırım135e temiziz puhah
O konuyu açmasak daha kaarlıydı açtımda yanlış açmışım ulan miktarı kapamayı unutmuştum o gün dm ler havada uçuştu 4.5k konuya gitti özeldende bi o kadar gittiDeportivo La Coruna
Ekibin başıydı hahahaha nerde harbiden bunlarBi ara @butragueno vardi kayboldu
135 mi o ne öyle la 135tl mş135e temiziz puhah
25 k ya ben sifirim100 bine bende sıfırım
25k mı keşke bende 25k ya temizlensem25 k ya ben sifirim
Kısaca rakiplerim kim diyor kral hahahajBeyler konuda kaç kişi rol takiplicez bi beğeni bırakında bakalım kaç kişiyiz ihtimallerinize bakalım hemen
O gün rolünü takip ettim. Dm yanar mi diye bekledim. Üzerine ban yedim. Belki ulaşamaz diye arkadaşa banlandığını söyle dedim. Umursamıyor bile dedi😃O konuyu açmasak daha kaarlıydı açtımda yanlış açmışım ulan miktarı kapamayı unutmuştum o gün dm ler havada uçuştu 4.5k konuya gitti özeldende bi o kadar gitti
Lann neden benn@wasil konudaysa terk etsin konuyu boşa milletin hakkına girmesin ztn lose olur o zaman
Arkada kupon yattı heralde erken geldin 😀Lann neden benn![]()
Roll takip edenler kaliteli insanlar mı oluyor hacı. Bigünde senin konunun altında toplansınlar madem@EşrefTEK80 bro çok teşekkürler kaliteli insanları az çok toplayan bir konu akımı yaratmış oldun forumda seviyorum seni
Kaç k aldın ki reisO konuyu açmasak daha kaarlıydı açtımda yanlış açmışım ulan miktarı kapamayı unutmuştum o gün dm ler havada uçuştu 4.5k konuya gitti özeldende bi o kadar gitti
Atamı çok özledim beeMrlbrayı çarpıp kayıplara karıştı
Adamıda foruma küstürdü
Aynen bi bakalım belki nini söyleriz kaos yaratıp 5-6 kişi banlatsak aslında iyiKısaca rakiplerim kim diyor kral hahahaj
27k almıştık herqlde tam hatırlamıyorumKaç k aldın ki reis
Beni listeye ekler misin kardeşim kokoreç söyliycemBeyler konuda kaç kişi rol takiplicez bi beğeni bırakında bakalım kaç kişiyiz ihtimallerinize bakalım hemen