- 40,231
- 40,232
- 113
Dost sen egeyle kuzen miydinYılbaşı diye herşey ara oldu bizde yılbaşında bonus kovalicaz hayattaki farka bak neyse 31 Aralık rakı paramız olsunda gerisi önemli değil
Dost sen egeyle kuzen miydinYılbaşı diye herşey ara oldu bizde yılbaşında bonus kovalicaz hayattaki farka bak neyse 31 Aralık rakı paramız olsunda gerisi önemli değil
Deme öyle muhtarım yavBu konuya yazarsak dertlerimiz çoğalır hepimiz fakiriz bi eşref zengin onuda zamanla fakirleştiricez heralxe
Yok reis ege ye bı ara artemisbet 30 k kazandırdık pokerde oda kuzen olalım dedi öyle kaldı kendisi söylemişti kuzen diye nerde oDost sen egeyle kuzen miydin
Cepte kuruş olmayan herkes geliyo işte bu kadar övme bize parayı gönder@EşrefTEK80 bro çok teşekkürler kaliteli insanları az çok toplayan bir konu akımı yaratmış oldun forumda seviyorum seni
Poker turnuvasında miYok reis ege ye bı ara artemisbet 30 k kazandırdık pokerde oda kuzen olalım dedi öyle kaldı kendisi söylemişti kuzen diye nerde o
O dönem çok bozuldu forum yalandan ödüle giriyorum ID verip boş takip yapan desen her türlü insan vardı son turnuva bende yalanda oduldeyim dedim bı kaç kişi tanıyordu inandı hala kirginlarDost sen egeyle kuzen miydin
Gelmişim yaBı Ahmet vardı gündüz rolde surekli takip yapıyordu nerde o kardes Allah için ya 😀😀 gelsin hemen yanimiza şansını versin
Mrlbrayı çarpıp kayıplara karıştıYok reis ege ye bı ara artemisbet 30 k kazandırdık pokerde oda kuzen olalım dedi öyle kaldı kendisi söylemişti kuzen diye nerde o
Accigta baaaa verBu konuya yazarsak dertlerimiz çoğalır hepimiz fakiriz bi eşref zengin onuda zamanla fakirleştiricez heralxe
Enişte senin keyfin yerinde hazır bi 500 sallada keyiflenelimCepte kuruş olmayan herkes geliyo işte bu kadar övme bize parayı gönder
Deportivo La CorunaBu konuya yazarsak dertlerimiz çoğalır hepimiz fakiriz bi eşref zengin onuda zamanla fakirleştiricez heralxe
135e temiziz puhahZamanında bizim distin dostumuz 800k mı ne vurdu bizi kurtarmaya çalıştı olmadı şuan oda -100k da düşünün
Reis bı ara forumda 4 kişi ekip olmuştu roll üstüne roll bı onlardi işte ozaamn ben uzaklaştım arka planda izledim hep arada vecna takip ederdim onlar biliyrim malboro falan şuan yoklar fark ettimMrlbrayı çarpıp kayıplara karıştı
Adamıda foruma küstürdü
Eşreften borç alacaz 50k kazanırsa bekliyoruzEnişte senin keyfin yerinde hazır bi 500 sallada keyiflenelim
Ondan 2.5 tane de bana lazım135e temiziz puhah
Kaç para kiMrlbrayı çarpıp kayıplara karıştı
Adamıda foruma küstürdü
Elmaslara bakılırsa giriyo ama yazmıyorBi ara @butragueno vardi kayboldu