- 24,425
- 7,819
- 113
Bekleriz dost siraya girelimmi bizdeDostlar ayıp olmuş oldu size de bıraz kusura bakmayın olur mu çekim gelsin hemen halletcem kupon işini
Bekleriz dost siraya girelimmi bizdeDostlar ayıp olmuş oldu size de bıraz kusura bakmayın olur mu çekim gelsin hemen halletcem kupon işini
@wasil konudaysa terk etsin konuyu boşa milletin hakkına girmesin ztn lose olur o zamanReis hep çok hızlı oderdi bunlar aramızda bir şanssız var galiba 😀😀. Limit vardı reisim bizi çok rezil ederdi o durum. O yüzden cektik
Geldim@Ahmetdeveci düşmanım gel
Bu sefer bende bekliyorum artık @EşrefTEK80 sürekli aynı kişiler olmasın dost 🌿Reis keşke daha fazlası gelse elimizden. En kötü geçen gün dün idi 14 kişiye ulasabildik dün de 😀😀
Adam demekki slottan vuramamış ilk aydan direk on bini geride verebilirdi dost4 sene önce 20k kazanıp 10k borç vermiştim bi öğretmen arkadaşa. Ayda 2k 2k ödemişti. Kumarcı adam eline fazla para geçince borç verir
Senin işler nasıl gidiyo bi sorun çıkmadı dimi taksit maksit@wasil konudaysa terk etsin konuyu boşa milletin hakkına girmesin ztn lose olur o zaman
Kesene bereket yine söylüyorum buradaki çoğu kişi belki de yapmayızReis keşke daha fazlası gelse elimizden. En kötü geçen gün dün idi 14 kişiye ulasabildik dün de 😀😀
Dün haberlerde borçlu alacaklıyı öldürmüş bilmem haberin var mı sen 1 maaşı borç veremezsin yani alıştırma milleti senin verecegın borç en baba 15-20k altın alıp soteleyeceksin yok çekeceksin bu işler böyle50k diyon abi kumara Basar kaybederiz zorumuza gitmez ama alacagimizi babamizda olsa alamazsam kan çıkar 🤣🤣🤣
Bekliyoruz dostDostlar ayıp olmuş oldu size de bıraz kusura bakmayın olur mu çekim gelsin hemen halletcem kupon işini
Yok dost alemci bi arkadaştı 2 gecede yemişti parayıAdam demekki slottan vuramamış ilk aydan direk on bini geride verebilirdi dost
Ahandaa geldiiii.. gardaş sen nerdesin sen yoksun diye kuponu atmadım bak millet seni bekliyorGeldim
Bu sefer ve ilk kez bnde sıradayım dostReis keşke daha fazlası gelse elimizden. En kötü geçen gün dün idi 14 kişiye ulasabildik dün de 😀😀
İlk düşmanım son dostumGeldim
Kral bak dediğim çıktı sabah@Ahmetdeveci düşmanım gel
Eywİlk düşmanım son dostum
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.m.youtube.com
İşin ucunda işkence de varBu arada ölmek isteyen Sedat Peker tiktok iki laf atsın bedava öldürülür 😂😂😂 borçlardan kurtulur