http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 8K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,314
7,218
113
Eniste kimin ne pok olduğunu çok iyi biliyoruz artık o yuzden boşa masallarr anlatmasinlar param olduğu zaman veya olmadığı zmana kimin dost kimin ise düşman olduğunu 50 defa gördüm ben bu forumda kimse gelip hak dava etmesin oturdukları yerden iki sayi sayacaklar bunun içinde 1 aydır kavga kiyamat hak dava ediyorlar neyin hakkı la kumar zaten büsbütün haram bide kumarda haka giriyorlar neyse sende sıkma canını sal gitsin eniste gece görüşürüz inş görüşürüz
Güzel yorum katılıyorum:)

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,039
12,907
113
Eniste kimin ne pok olduğunu çok iyi biliyoruz artık o yuzden boşa masallarr anlatmasinlar param olduğu zaman veya olmadığı zmana kimin dost kimin ise düşman olduğunu 50 defa gördüm ben bu forumda kimse gelip hak dava etmesin oturdukları yerden iki sayi sayacaklar bunun içinde 1 aydır kavga kiyamat hak dava ediyorlar neyin hakkı la kumar zaten büsbütün haram bide kumarda haka giriyorlar neyse sende sıkma canını sal gitsin eniste gece görüşürüz inş görüşürüz
Başkanim banlarmisin şu arkadasi. Ban krizi geciriyor. Günde 3 ban reçetesi var.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
85,436
93,144
113
Eniste kimin ne pok olduğunu çok iyi biliyoruz artık o yuzden boşa masallarr anlatmasinlar param olduğu zaman veya olmadığı zmana kimin dost kimin ise düşman olduğunu 50 defa gördüm ben bu forumda kimse gelip hak dava etmesin oturdukları yerden iki sayi sayacaklar bunun içinde 1 aydır kavga kiyamat hak dava ediyorlar neyin hakkı la kumar zaten büsbütün haram bide kumarda haka giriyorlar neyse sende sıkma canını sal gitsin eniste gece görüşürüz inş
2 mesaj yazıyoruz 1 sayfa ileri gidiyo konu adaş demek ki senle ben tartışsak forum yanmış 😁

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
52,840
17,885
113
Eniste kimin ne pok olduğunu çok iyi biliyoruz artık o yuzden boşa masallarr anlatmasinlar param olduğu zaman veya olmadığı zmana kimin dost kimin ise düşman olduğunu 50 defa gördüm ben bu forumda kimse gelip hak dava etmesin oturdukları yerden iki sayi sayacaklar bunun içinde 1 aydır kavga kiyamat hak dava ediyorlar neyin hakkı la kumar zaten büsbütün haram bide kumarda haka giriyorlar neyse sende sıkma canını sal gitsin eniste gece görüşürüz inş
Beni biliyon senin paran olumca uzak dur diyordum paran yokken gel distum dertlesek demiyor muydum 1 yildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...