- 40,026
- 30,822
- 113
SaygısızMetin angutundan nasil toplayacan adam selam verip kavga cikartirim yeterli hep bana vereceksiniz diyor ondan alabildin mi tfd
SaygısızMetin angutundan nasil toplayacan adam selam verip kavga cikartirim yeterli hep bana vereceksiniz diyor ondan alabildin mi tfd
Güzel yorum katılıyorumEniste kimin ne pok olduğunu çok iyi biliyoruz artık o yuzden boşa masallarr anlatmasinlar param olduğu zaman veya olmadığı zmana kimin dost kimin ise düşman olduğunu 50 defa gördüm ben bu forumda kimse gelip hak dava etmesin oturdukları yerden iki sayi sayacaklar bunun içinde 1 aydır kavga kiyamat hak dava ediyorlar neyin hakkı la kumar zaten büsbütün haram bide kumarda haka giriyorlar neyse sende sıkma canını sal gitsin eniste gece görüşürüz inş görüşürüz
An itibariylen 19 saat oldu ama Allah tan pusula diye rahatım eni sonunda eklerler baska site olsaydi suan ülkeyi terketmistim puaha@Erhan2121 pusula 29 saattir eklemedi tası tarağı topla
Başkanim banlarmisin şu arkadasi. Ban krizi geciriyor. Günde 3 ban reçetesi var.Eniste kimin ne pok olduğunu çok iyi biliyoruz artık o yuzden boşa masallarr anlatmasinlar param olduğu zaman veya olmadığı zmana kimin dost kimin ise düşman olduğunu 50 defa gördüm ben bu forumda kimse gelip hak dava etmesin oturdukları yerden iki sayi sayacaklar bunun içinde 1 aydır kavga kiyamat hak dava ediyorlar neyin hakkı la kumar zaten büsbütün haram bide kumarda haka giriyorlar neyse sende sıkma canını sal gitsin eniste gece görüşürüz inş görüşürüz
2 mesaj yazıyoruz 1 sayfa ileri gidiyo konu adaş demek ki senle ben tartışsak forum yanmış 😁Eniste kimin ne pok olduğunu çok iyi biliyoruz artık o yuzden boşa masallarr anlatmasinlar param olduğu zaman veya olmadığı zmana kimin dost kimin ise düşman olduğunu 50 defa gördüm ben bu forumda kimse gelip hak dava etmesin oturdukları yerden iki sayi sayacaklar bunun içinde 1 aydır kavga kiyamat hak dava ediyorlar neyin hakkı la kumar zaten büsbütün haram bide kumarda haka giriyorlar neyse sende sıkma canını sal gitsin eniste gece görüşürüz inş
Aboo eniştem 😂2 mesaj yazıyoruz 1 sayfa ileri gidiyo konu adaş demek ki senle ben tartışsak forum yanmış 😁
Beni biliyon senin paran olumca uzak dur diyordum paran yokken gel distum dertlesek demiyor muydum 1 yildirEniste kimin ne pok olduğunu çok iyi biliyoruz artık o yuzden boşa masallarr anlatmasinlar param olduğu zaman veya olmadığı zmana kimin dost kimin ise düşman olduğunu 50 defa gördüm ben bu forumda kimse gelip hak dava etmesin oturdukları yerden iki sayi sayacaklar bunun içinde 1 aydır kavga kiyamat hak dava ediyorlar neyin hakkı la kumar zaten büsbütün haram bide kumarda haka giriyorlar neyse sende sıkma canını sal gitsin eniste gece görüşürüz inş