- 8,450
- 3,548
- 113
87
Unutamıyorum o fotoyu hafızama kazındı.Puahahah hatırlıyorsun demı
Metin angutundan nasil toplayacan adam selam verip kavga cikartirim yeterli hep bana vereceksiniz diyor ondan alabildin mi tfd2-3 sene önce kaç listeye aldık seni belli değil Sinan kardeşim biz alacaklarımızı topluyoruz sadece 🤣
Aferin kız 😁Sayı sildiler galiba
Brocan dinamobet yılların sitesidir. İyi hatırlıyorum bu forum kurulduğu yıllarda açıldı sanırım başkan daha iyi bilir benden o sene yeni üye olmuştumUlan kupon oynamıştım atacaktım buraya gerginlikten unuttuk ve. Kazanmış😀😀Ekli dosyayı görüntüle 892412 haydi dönelim geri sakin huzurlu halimize dostlar
Eyvallah dostPeki dost, sorun yok öyleyse, hakkını helal et ne diyeyim
Tamam şimdi başlamayın didişmeye banlar konudan seniMetin angutundan nasil toplayacan adam selam verip kavga cikartirim yeterli hep bana vereceksiniz diyor ondan alabildin mi tfd
Eniste kimin ne pok olduğunu çok iyi biliyoruz artık o yuzden boşa masallarr anlatmasinlar param olduğu zaman veya olmadığı zmana kimin dost kimin ise düşman olduğunu 50 defa gördüm ben bu forumda kimse gelip hak dava etmesin oturdukları yerden iki sayi sayacaklar bunun içinde 1 aydır kavga kiyamat hak dava ediyorlar neyin hakkı la kumar zaten büsbütün haram bide kumarda haka giriyorlar neyse sende sıkma canını sal gitsin eniste gece görüşürüz inşYa çoğu kişi yazmaktan çekiniyor küfürleşirim banlanırım diye de kimisine de söyleyecek abi itin makata sokup çıkaracaksın ben ön plana atıyorum orda kendimi bana hemen sallamaya başlıyor 2 kelime üstüne gidince zaten özü o adamın 3 maymunu oynuyor ödüller aksın diye alamayınca yandın çok gördük burda millete dilenci deyip Dm den mesajlarını okuduğumuz adamları sakince takılsın herkes işte gerek yok
Yok 21 😁