- 4,287
- 991
- 113
85
Tebrikler dostUlan kupon oynamıştım atacaktım buraya gerginlikten unuttuk ve. Kazanmış😀😀Ekli dosyayı görüntüle 892412 haydi dönelim geri sakin huzurlu halimize dostlar
Ulan kupon oynamıştım atacaktım buraya gerginlikten unuttuk ve. Kazanmış😀😀Ekli dosyayı görüntüle 892412 haydi dönelim geri sakin huzurlu halimize dostlar
@Kurtaran sunun resmını atsana puahahNe zamwn attin lan bos yapma cik konudan kod kovala heryere kavga tasima
kanzi nıye gergın herkes bu kadar illa @KANSIZ a 1k roll mu actirmam lazimAteşten bir makina
Bence deUlan kupon oynamıştım atacaktım buraya gerginlikten unuttuk ve. Kazanmış😀😀Ekli dosyayı görüntüle 892412 haydi dönelim geri sakin huzurlu halimize dostlar
2-3 sene önce kaç listeye aldık seni belli değil Sinan kardeşim biz alacaklarımızı topluyoruz sadece 🤣La ne kadar angut adamsin kavga yerine bi ki sayi yazwan alma sirasi sendeydi sana da 50 krre vrrdirmistuk ama boş adamsin her zaman bos kalacan senden 1 tl bile gecmemis bana ama senin gibi sinyalciye defakarca kazandirdim @Enişte haksiz miyim
Ya inan seninle bir alakasi yok sen arada bir ugruyorsunBana cevaben it ürür kervan yürür yazmıssin birader. Farkında mısın bilmiyorum. Ne yazmamı bekliyordun
Sakallı foto fenaydı. Galerime kaydettim@Kurtaran sunun resmını atsana puahah
Puahahah hatırlıyorsun demıSakallı foto fenaydı. Galerime kaydettim
Var mı zulada başka kupon kontrol et bi 🤣Ulan kupon oynamıştım atacaktım buraya gerginlikten unuttuk ve. Kazanmış😀😀Ekli dosyayı görüntüle 892412 haydi dönelim geri sakin huzurlu halimize dostlar
Kanlı diri canli birine açtır bu kezkanzi nıye gergın herkes bu kadar illa @KANSIZ a 1k roll mu actirmam lazim
Peki dost, sorun yok öyleyse, hakkını helal et ne diyeyimYa inan seninle bir alakasi yok sen arada bir ugruyorsun
Benim lafım baskasina