http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 8K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,346
7,224
113
Kardeşim yasını başını almıs adamlarsınız bak adamlara koz veriyorsunuz sen sanıyor musun ki tek sen öyle düşünüyorsun hadi seni biliyoruz çok roll takip etmiyorsun sen dalgaya vurdun geçtin sesi çıkmayan adamlar var üşeniyor yazmaya buraya alamayınca da laf söylüyorlar
Arkada var bak pusuda bana laf söyleyecek ama maçası yetmiyor ben sana şahsi bi mesele yapmadan senin mesaj üstünden genele konustum
Enişteeeee. Hadi sen de boşver lütfen sakın ol :) Çok iyi anlıyorum seni ama değiştirebileceğimiz bişey yok şu an. Kendi kendini kızdırdığınla kalırrsın boşver olur mu

Ahmet1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,014
254
83
3. çeyrek nba hücümları bekliyoruz tşkler

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,446
25,717
113
Kardeşim düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Keşke herkes hakaret etmeden niyetini güzelce söylese. Ben hangi birine burda birşey demişim yani benle ne alakası var düşmanlığın ne yaptım da bana düşmanlık yapılıyor. Sevmeyebilirsin evet doğrudur ama sevmeyen kişinin rol sayfasında olmazsın doğru mu (senin özelinde söylemiyorum) sevmedigin adamın rolüne gelip de huzur bozmak ne demek ? Adam mesaj atmış benden 6 kez para istemiş vermek zorunda mıyım abi ?
İsteyeni direk yönetime bildirebilirsin. Sorun şurada bir topluluk oluşmuş . 8-10 kişi sürekli aynı yerde. Onlar harici belli ki gözün görmüyor. Konularına gelip ben dahil 2 kişi daha var böyle takip. Verip vermemek senin elinde ona eyvallah. Vermeyeceğin adamları da söyle , sıkıntın falan varsa onu söyle. Eski hesabın vardır. Kavga etmiş bu hesabı açmışsındır. Senin katılmanı istemiyorum diyebilirsin.
Bakma şimdi pohpohlayan yağcı çok. Para neredeyse oradalar. Sözüm meclisten dışarı. Konu ile ilgili hata söylersin. Roll sahibinden önce bu yağcılar savunur. Haklıysa da haksızsa da

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,747
31,043
113
Kardeşim yasını başını almıs adamlarsınız bak adamlara koz veriyorsunuz sen sanıyor musun ki tek sen öyle düşünüyorsun hadi seni biliyoruz çok roll takip etmiyorsun sen dalgaya vurdun geçtin sesi çıkmayan adamlar var üşeniyor yazmaya buraya alamayınca da laf söylüyorlar
Arkada var bak pusuda bana laf söyleyecek ama maçası yetmiyor ben sana şahsi bi mesele yapmadan senin mesaj üstünden genele konustum
Eniste neden kendini bu kadar yoruyorsun ve uzun uzun yazıyorsun puaha beni geçtin ama bu konuda herkes özgür zaten isteyen takip eder istemeyen etmez bu kadar basit ve her gün aynı konuları gun yüzüne çıkarmanın manası yok konu sahibiylen bende tartıştım ban yedik hatta ama adam mac sonu aliyor veya ceyrek bahsi mi almak istiyor onun bileceği iş bende 10k ustu kupon yaparken ceyrek bahsine girmiyordum rol diye de adam parasını cope atacak degil o yuzden forumda 50 tane konu oluyor ve millet hangi rol kısaysa onu takip etsin 1 aydır hep ayni konular bıktık vallaha billaha

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,346
7,224
113
İsteyeni direk yönetime bildirebilirsin. Sorun şurada bir topluluk oluşmuş . 8-10 kişi sürekli aynı yerde. Onlar harici belli ki gözün görmüyor. Konularına gelip ben dahil 2 kişi daha var böyle takip. Verip vermemek senin elinde ona eyvallah. Vermeyeceğin adamları da söyle , sıkıntın falan varsa onu söyle. Eski hesabın vardır. Kavga etmiş bu hesabı açmışsındır. Senin katılmanı istemiyorum diyebilirsin.
Bakma şimdi pohpohlayan yağcı çok. Para neredeyse oradalar. Sözüm meclisten dışarı. Konu ile ilgili hata söylersin. Roll sahibinden önce bu yağcılar savunur. Haklıysa da haksızsa da
Marley sen de boşver lütfen hadi kimse kimseyi düzeltemez, olan şeyleri değiştiremez. Sakin olalım lütfen olur mu 😇

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...