- 14,350
- 7,231
- 113
Bol şansHadi o zaman canlanalim dostlarrEkli dosyayı görüntüle 892388
Yürü beee Afrika ülkesi yesin seni bol şansHadi o zaman canlanalim dostlarrEkli dosyayı görüntüle 892388
Bol şanslar Tek dostHadi o zaman canlanalim dostlarrEkli dosyayı görüntüle 892388
Eniştemmm boşver etiketli admini banlatEtmesin abicim kim 10k veriyor her gün istisnasız bak 2 günde bi 10k kim dağıtıyor forumda kimse bak yavsak bize sataşıyor alamadı ya kuduruyor
Korumsma gerek yok eski dostumdur parssi yokkende dostumduIyı koruyorsun odul kazandın
zaten işi olmayan işsiz takımı genelde takipliyor , 4-5 saat sürüyor arkadaşın rolleri alınacak ödül için çekilmez çile ayrıca kaybettiği zaman da daha da kötü durumlar vs..Ben etmiyorum zaten enişte. Uzun geliyor o kadar takatim yok. Ha çok kısa sürsede ben bu adamın rolünü takip etmem. Belki benden de çok daha iyi bir adamdır bişey diyemem ama ben haz etmiyorum kendisinden
Parası olanla dost olmayı sever. Yoksa listeye de yazmaz selamı da almazIyı koruyorsun odul kazandın
bodrum gibi trip atmaları dileğiyleHadi o zaman canlanalim dostlarrEkli dosyayı görüntüle 892388
Eniştem belayı çekiyorsun resmen acayip bi çekiciliğin var. Kıskandım vallahi.Konuşma lan devam et amına kodugumun palesi seni