- 10,678
- 3,976
- 113
Başvur reis çıkabilir,Hayırlı olsun bro. Ben aile evinde kalıyorum ama ev benim üzerime değil. Ben de başvurabilir miyim devam ediyor mu başvurular?
Tc son rakamına göre değişiyor.
Sen edevletten bak belki devam ediyordur
Başvur reis çıkabilir,Hayırlı olsun bro. Ben aile evinde kalıyorum ama ev benim üzerime değil. Ben de başvurabilir miyim devam ediyor mu başvurular?
30yas ustuysen 19Araliga kadar vaktin var dostHayırlı olsun bro. Ben aile evinde kalıyorum ama ev benim üzerime değil. Ben de başvurabilir miyim devam ediyor mu başvurular?
Eyvallah agabey cansinDaha niceleri guzelleri senin olsun insallah abicim kalben soyluyorum en iyilerine layiksin ✋✋🥰
Üstüyüm kankam fosile doğru gidiyoruz başvurayım teşekkür ederim30yas ustuysen 19Araliga kadar vaktin var dost
Tamamdır bro başvurayım sağolasınBaşvur reis çıkabilir
Rica ederim dost. Tc numaranin son hanesine gore basvuruyorsun ama, 15inden sonra herkes basvurabiliyorÜstüyüm kankam fosile doğru gidiyoruz başvurayım teşekkür ederim
İnternetten iyice bi araştırayım kankam başvuru ücreti yatıracağız herhalde bildiğim kadarıyla, bir kere çevremden biri başvurmuştu. Bankadan detaylı öğrenirim olmazsa.Rica ederim dost. Tc numaranin son hanesine gore basvuruyorsun ama, 15inden sonra herkes basvurabiliyor
Aynen 5bin tl ücreti ama tam olarak bak tabii. Hepimize bol sanslar diyelimİnternetten iyice bi araştırayım kankam başvuru ücreti yatıracağız herhalde bildiğim kadarıyla, bir kere çevremden biri başvurmuştu. Bankadan detaylı öğrenirim olmazsa.
Instası var bende yazcam sımdıYusuf nerdesin yusufff kuyu kebabımı oldum
TC kimlik numaranin son haneye göre başvurular kral, bak gecmediyse başvur ev yok üstüneHayırlı olsun bro. Ben aile evinde kalıyorum ama ev benim üzerime değil. Ben de başvurabilir miyim devam ediyor mu başvurular?
@Byusufoglu yapar dediklerimiz farklı şeyler yaptıInstası var bende yazcam sımdı
5bin ücretİnternetten iyice bi araştırayım kankam başvuru ücreti yatıracağız herhalde bildiğim kadarıyla, bir kere çevremden biri başvurmuştu. Bankadan detaylı öğrenirim olmazsa.
Tamamdır dost teşekkürlerTC kimlik numaranin son haneye göre başvurular kral, bak gecmediyse başvur ev yok üstüne
Eyvallah kral Çıksında onu hallederik 🙂Hadi inşallah kral..
Herşey gönlünce olsun..
Çıkarsa peşinat tut 100/200bin