- 10,765
- 3,233
- 113
İnşallah herkese olur, tapumuz olur en azından🙂Allah nasip etsin ✋🧿🧿
İnşallah herkese olur, tapumuz olur en azından🙂Allah nasip etsin ✋🧿🧿
Olmayanlara nasio etsin Rabbim ✋İnşallah herkese olur, tapumuz olur en azından🙂
Hadi inşallah kral..Tokiye başvurdum bugün, ev çıkarsa roll paraları yerine taksit öderim 😀
Hayirli olsun. Yarin da ben basvurucam. Yillik zamn oraniyla beraber en dusuk ev 19milyona denk gelyor ama erken odeme yapip halletmeye bakaczzTokiye başvurdum bugün, ev çıkarsa roll paraları yerine taksit öderim 😀
2019da çıktı 40bin peşinat verdim, şimdi aylık 2000 taksit veriyorum şuan galiba 200bin kadar peşinat 7/8bin aylıkHayirli olsun. Yarin da ben basvurucam. Yillik zamn oraniyla beraber en dusuk ev 19milyona denk gelyor ama erken odeme yapip halletmeye bakaczz
Ilk taksit odemen ne kadardi dost2019da çıktı 40bin peşinat verdim, şimdi aylık 2000 taksit veriyorum şuan galiba 200bin kadar peşinat 7/8bin aylık
Anahtarı 2 yıl önce aldım.Ilk taksit odemen ne kadardi dost
Satmaya kalksan satabiliyor musun su an. Prosedure tam hakim degilim kbakmaAnahtarı 2 yıl önce aldım.
İlk taksit 1200
Satabiliyorsun reis fakat borç bitmesi lazım diye bir durum da var ama öyle bir planda değilim hiç aylık kira 15bin..Satmaya kalksan satabiliyor musun su an. Prosedure tam hakim degilim kbakma
Gule gule otur dost. 1200tl cerez parasi artik. Taksitler bitince goze batmaz. Saglikli huzurlu yillarda oturursun ins diyelimSatabiliyorsun reis ama öyle bir planda değilim hiç aylık kira 15bin..
Kendi evimde 2bin tlye kalıyorum tek sıkıntı aidat aidat 1200
Bana tokiden cikmadi kendim.kredi cekip aldim aralik son odeme bitsede bizde kus misali olsam 2 bin 7 bin cerez parasi valla Rabbim hepinizin gonlune gore versn ✋✋🧿Gule gule otur dost. 1200tl cerez parasi artik. Taksitler bitince goze batmaz. Saglikli huzurlu yillarda oturursun ins diyelim
Evin değeri 350bin küsürata geliyor, şimdi satsan 2-3milyonGule gule otur dost. 1200tl cerez parasi artik. Taksitler bitince goze batmaz. Saglikli huzurlu yillarda oturursun ins diyelim
Bende öyle düşündüm toki çıkınca gerek kalmadı fuzuliev vs çok araştırdımBana tokiden cikmadi kendim.kredi cekip aldim aralik son odeme bitsede bizde kus misali olsam 2 bin 7 bin cerez parasi valla Rabbim hepinizin gonlune gore versn ✋✋🧿
Sağ olasın reis, en iyileri senin olsun.Gule gule otur dost. 1200tl cerez parasi artik. Taksitler bitince goze batmaz. Saglikli huzurlu yillarda oturursun ins diyelim
Aslinda en guzeli senim yaptigin gibi yapmak ama artik ev almak cok zor abi. Ulkeyi yediler bitirdiler genclerin ev araba alma gibi bir hayali imkansiza yakin. Sana da hayirli ugurlu olsun gule gule oturursun ins.Bana tokiden cikmadi kendim.kredi cekip aldim aralik son odeme bitsede bizde kus misali olsam 2 bin 7 bin cerez parasi valla Rabbim hepinizin gonlune gore versn ✋✋🧿
Ben sahistan aldim imanm gevriyo ve sene bazi bende kisa kredinin insallah aralikta biticek gecen ay 2 aylik odedm hanimin gazina gelip suan tokezliyorum Ama toki veya dger kurumlardan ciksa gule oynaya odersin krediyi hele bu enflasyonda 2.3 10 cerez parasi ev icin dedigim gbi Allah herkese nasip eylesinBende öyle düşündüm toki çıkınca gerek kalmadı fuzuliev vs çok araştırdım
Eyvallah dost sag olasinSağ olasın reis, en iyileri senin olsun.
Daha niceleri guzelleri senin olsun insallah abicim kalben soyluyorum en iyilerine layiksin ✋✋🥰Aslinda en guzeli senim yaptigin gibi yapmak ama artik ev almak cok zor abi. Ulkeyi yediler bitirdiler genclerin ev araba alma gibi bir hayali imkansiza yakin. Sana da hayirli ugurlu olsun gule gule oturursun ins.
Hayırlı olsun bro. Ben aile evinde kalıyorum ama ev benim üzerime değil. Ben de başvurabilir miyim devam ediyor mu başvurular?Tokiye başvurdum bugün, ev çıkarsa roll paraları yerine taksit öderim 😀
AminBen sahistan aldim imanm gevriyo ve sene bazi bende kisa kredinin insallah aralikta biticek gecen ay 2 aylik odedm hanimin gazina gelip suan tokezliyorum Ama toki veya dger kurumlardan ciksa gule oynaya odersin krediyi hele bu enflasyonda 2.3 10 cerez parasi ev icin dedigim gbi Allah herkese nasip eylesin