Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 8K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SüperMario

Prensesi Kurtaralım🫡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,678
3,976
113
Hayirli olsun. Yarin da ben basvurucam. Yillik zamn oraniyla beraber en dusuk ev 19milyona denk gelyor ama erken odeme yapip halletmeye bakaczz
2019da çıktı 40bin peşinat verdim, şimdi aylık 2000 taksit veriyorum şuan galiba 200bin kadar peşinat 7/8bin aylık

SüperMario

Prensesi Kurtaralım🫡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,678
3,976
113
Satmaya kalksan satabiliyor musun su an. Prosedure tam hakim degilim kbakma
Satabiliyorsun reis fakat borç bitmesi lazım diye bir durum da var ama öyle bir planda değilim hiç aylık kira 15bin..
Kendi evimde 2bin tlye kalıyorum tek sıkıntı aidat aidat 1200

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,539
13,767
113
Gule gule otur dost. 1200tl cerez parasi artik. Taksitler bitince goze batmaz. Saglikli huzurlu yillarda oturursun ins diyelim
Bana tokiden cikmadi kendim.kredi cekip aldim aralik son odeme bitsede bizde kus misali olsam 2 bin 7 bin cerez parasi valla Rabbim hepinizin gonlune gore versn ✋✋🧿

SüperMario

Prensesi Kurtaralım🫡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,678
3,976
113
Bana tokiden cikmadi kendim.kredi cekip aldim aralik son odeme bitsede bizde kus misali olsam 2 bin 7 bin cerez parasi valla Rabbim hepinizin gonlune gore versn ✋✋🧿
Bende öyle düşündüm toki çıkınca gerek kalmadı fuzuliev vs çok araştırdım

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,931
12,102
113
Aslinda en guzeli senim yaptigin gibi yapmak ama artik ev almak cok zor abi. Ulkeyi yediler bitirdiler genclerin ev araba alma gibi bir hayali imkansiza yakin. Sana da hayirli ugurlu olsun gule gule oturursun ins.

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,539
13,767
113
Bende öyle düşündüm toki çıkınca gerek kalmadı fuzuliev vs çok araştırdım
Ben sahistan aldim imanm gevriyo ve sene bazi bende kisa kredinin insallah aralikta biticek gecen ay 2 aylik odedm hanimin gazina gelip suan tokezliyorum Ama toki veya dger kurumlardan ciksa gule oynaya odersin krediyi hele bu enflasyonda 2.3 10 cerez parasi ev icin dedigim gbi Allah herkese nasip eylesin

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,539
13,767
113
Aslinda en guzeli senim yaptigin gibi yapmak ama artik ev almak cok zor abi. Ulkeyi yediler bitirdiler genclerin ev araba alma gibi bir hayali imkansiza yakin. Sana da hayirli ugurlu olsun gule gule oturursun ins.
Daha niceleri guzelleri senin olsun insallah abicim kalben soyluyorum en iyilerine layiksin ✋✋🥰

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,374
12,045
113
Tokiye başvurdum bugün, ev çıkarsa roll paraları yerine taksit öderim 😀
Hayırlı olsun bro. Ben aile evinde kalıyorum ama ev benim üzerime değil. Ben de başvurabilir miyim devam ediyor mu başvurular?

SüperMario

Prensesi Kurtaralım🫡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,678
3,976
113
Ben sahistan aldim imanm gevriyo ve sene bazi bende kisa kredinin insallah aralikta biticek gecen ay 2 aylik odedm hanimin gazina gelip suan tokezliyorum Ama toki veya dger kurumlardan ciksa gule oynaya odersin krediyi hele bu enflasyonda 2.3 10 cerez parasi ev icin dedigim gbi Allah herkese nasip eylesin
Amin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...